Costume Skjønnhetsfavoritter: Øyemakeup

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Øyemakeup

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 3

NYX PROFESSIONAL MAKEUP - Epic Ink Liner Black

Epic Ink Liner Black fra NYX Professional Makeup er en flytendene, vannfast eyeliner som skal sitte på plass hele dagen. Den har en tynn, fleksibel spiss som skal sørge for enkel påføring langs vippekanten.

2 / 3

KVD BEAUTY - Tattoo Liner

Tattoo Liner fra KVD Beauty er en prisbelønnet, vegansk, flytende eyeliner med en ultra-presis børstespiss som skal gjøre det enklere å tegne den perfekte eyelineren. Børstespissen er utviklet med inspirasjon fra de ultra-presise tattoveringsnålene som gir den ypperst presisjon og gjør det enkelt å legge en presis eyeliner – uansett hvilken look man er ute etter.

3 / 3

KVD BEAUTY - Epic Curl Lash Primer

Epic Curl Lash Primer fra KVD Beauty er en vippetang på tube med primer-effekt som skal gi løft og bøy til vippene. Den er fylt med naturlige oljer som skal pleie og styrke vippene over tid basert på 100% vegansk formula.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.