Costume Skjønnhetsfavoritter: Øyepleie

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Øyepleie

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 8

SKINBETTER SCIENCE - InterFuse Treatment Cream EYE

InterFuse Treatment Cream EYE fra Skinbetter Science er en kraftfull krem av aktive ingredienser spesielt tilpasset øyeområdet. Den patenterte InterFuse™ -teknologien skal være et revolusjonerende transportsystem som skal levere signalpeptider og aminosyrer dypt ned i huden og stimulere kollagenproduksjonen for å etterlate en fastere og strammere hud. Muskelavslappende peptider skal gi en umiddelbar glattende effekt på linjer og rynker, mens C-vitamin fra australsk kakaduplomme skal virke lysnende på huden.

2 / 8

PRIORI - R-Spinasome The Ultimate Eye Cream

R-Spinasome The Ultimate Eye Cream fra Priori inneholder R-Spinasome® Complex som er en av naturens kraftigste antioksidanter, og et patentert ekstrakt av grønne celler avledet fra Certified Organic leafy greener. The Ultimate Eye Crème kombinerer den naturlige kraften til R-Spinasome® med kollagen-booster paracress ekstrakt, bredspektrede antioksidanter og frøolje fra meadowfoam. Denne rike øyekremen skal forbedre fasthet og fuktighet i øyekonturen, samt redusere utseendet på fine linjer.

3 / 8

BABOR - Cleanformance Awakening Eye Cream

CLEANFORMANCE AWAKENING EYE CREAM fra BABOR er en vegansk øyekrem med pre- & probiotika. Kremen skal gi intensiv fuktighet, glatte ut linjer, redusere mørke ringer, hovne øyne og gi en visuell korrigering av ujevnheter og rødheter rundt øynene. Den inneholder lysreflekterende pigmenter som skal minimere linjer og en mild grønnfarge som skal dempe rødhet og fargeforskjeller rundt øynene. Øyekremen er ideell som base for øyesminke og har en behagelig lett og duftfri formel.

4 / 8

L'OREAL PARIS - Revitalift Filler Eye Cream for Face 30 ml

Revitalift Filler Eye Cream fra L'Oreal Paris er en lett og fuktende krem som skal plumpe og pleie området rundt øynene. Den inneholder blant annet hyalorunsyre som skal gi fuktighet og vitamin E som skal beskytte og nære huden.

5 / 8

OLE HENRIKSEN - Banana Bright Eye Creme

Banana bright eye creme fra Ole Henriksen er en øyekrem inspirert av bananpudderet, som øyeblikkelig skal lysne og virke fargekorrigerende. Den skal fukte huden i dybden, men også lysne og sørge for at sminken blir lettere å legge. Øyeområdet skal øyeblikkelig bli lysere, glattere og friskere. Etter lengre tid skal mørke ringer, fine linjer og smilerynker reduseres.

6 / 8

GUÉRI SKIN SCIENCE - Eyes 01 Prepare

EYES 01 PREPARE fra Guéri SKIN SCIENCE er en bløtgjørende og fuktgivende øtenkrem som skal virke i hudens øverste lag og samtidigt styrke i dybden. Gelen skal øke elastisiteen og redusere fine linjer rundt øynene. Også velegnet på halsen og omkring leppene.

7 / 8

FOREVER LIVING PRODUCTS - Awakening Eye Cream

Awakening Eye Cream fra Forever Living Products består av botaniske ingredienser som aloe vera, valgt på grunn av sine hudpleiende, mykgjørende og fuktighetsbevarende egenskaper. Jojoba som skal bidra blant annet med sine betydningsfulle mykgjørende egenskaper og ekstrakt fra rødbete og silketrebark som skal pleie huden. Her finnes også fire forskjellige peptidkjeder, moderne anti-aging-ingredienser som er kjent for sine fuktbindende, mykgjørende og hudpleiende egenskaper. Kremen inneholder heller ingen parfyme og passer alle hudtyper, like bra for ham som for henne.

8 / 8

SHISEIDO - Vital Perfection Retinol Eye Mask

Vital Perfection Retinol Eye Mask fra Shiseido er en øyemaske som vil gi fuktighet og du skal kunne se effekten av et mer lysnet og klarere øyeparti. Regenererer huden for et mer oppstrammet øyeområdet med ReNeura Technology og Retinol. Masken skal jobbe med de største faktorene for aldringstegn rundt øynene, kontrollere faktorer som føre til mørke ringer og poser i tillegg til å tilføre fuktighet. Du skal se en strammere, mer løftet og lysnet øyeområdet etter bare en gangs bruk. Produktet har en milde og behagelig duft. Dermatologist and ophthalmologist-tested. Passer for alle hudtyper.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.