Costume Skjønnhetsfavoritter: Pleie i dusjen

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Pleie i dusjen

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 4

WELEDA - Aroma Shower Relax

Aroma Shower Relax fra Weleda er en beroligende dusjkrem med naturlige ingredienser som skal pleie huden i kombinasjon med beroligende dufter for sansene. Naurlige duftnoter av klassisk lavendel, toppnote av bergamott og varm treaktig vetiver skal gi dusjingen en spa-følelse. Rengjør huden mildt med en base av mykgjørende solsikkeolje og naturlige sukkertensider.

2 / 4

AURELIA LONDON - Restorative Cream Body Cleanser

Restorative Cream Body Cleanser fra Aurelia Probiotic Skincare er laget av naturlige ingredienser som skånsomt skal rense huden uten å påvirke fuktighetsbalansen. Den aromatiske dusjkremen med innhold av baobab, kigelia africana-tre og bibiscus er rik på vitamin E, antioksidanter og omegafettsyrer med blant annet beroligende aloe vera som skal virke pleiende og nærende. Dessuten skal de essensielle oljene gi en følelse av velvære og mandarin lindre stress og spenninger i kroppen.

3 / 4

ECOOKING - Intimate Wash

Intimate Wash fra Ecooking er en intimsåpe med melkesyre og inulin som skal øke veksten av sunne bakteier. Inneholder også vitamin-E og aloe vera. Dermatologisk testet og parfymefri.

4 / 4

ELEMIS - Skin Nourishing Milk Bath

Skin Nourishing Milk Bath fra Elemis fanger essensen av Kleopatras gamle baderituale. Melkebadet er rikt på vitaminer som skal nære huden og gjøre den smidig og myk. En behandling for ekstra tørr og sensitiv hud, eksem og solbrenthet. Kremen skal bedre hudens helse, smidighet og gi komplett næring til huden.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.