Costume Skjønnhetsfavoritter: Primer

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Primer

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 3

ELIZABETH ARDEN - Flawless Start Hydrating Primer

Flawless start hydrating primer fra Elizabeth Arden er en primer som skal jevne ut hudtonen og minimere synligheten av porer og fine linjer. Perfekt å legge som base før makeup, men kan også brukes alene for en oppfriskende look.

2 / 3

SENSAI - Glowing Base

GLOWING BASE fra Sensai er en lysreflekterende og skimrende primer som skal sørge for at sminken sitter på plass hele dagen.

3 / 3

OLE HENRIKSEN - BB Face Primer

BB Face Primer fra Ole Henriksen er inspirert av makeup artistenes må-ha produkt, bananpulver, som inneholder lysnende pigmenter som skal gi en glød til hele ansiktet. Den kan brukes både under sminken, i din foundation, som highlighter eller bare alene – uansett hvordan du bruker den, skal du få en sunn og holdbar Ole Glow. Primeren skal også jevne ut fine linjer og fungere som et baseprodukt med innhold av vitamin C og vitamin E.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.