Costume Skjønnhetsfavoritter: Pudder

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Pudder

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 4

SENSAI - Translucent Loose Powder

TRANSLUCENT LOOSE POWDER fra Sensai er et transparent og fjærlett løspudder som skal sørge for at sminken holder seg hele dagen.

2 / 4

L'ORÉAL PARIS - Infallible 24H Fresh Wear Foundation Powder

Infallible 24H Fresh Wear Foundation Powder fra "L'Oréal Paris en en pudderfoundationen som skal dekke og matte som en flytende foundation samtidig som den skal matte ned huden. Pudderet er beriket med fine pigmenter som skal feste seg til huden for å vare hele dagen. Den skal være lett å tone ut og gr huden en naturlig, sømløs, fløyelsmyk finish.

3 / 4

BAREMINERALS - Original Loose Mineral Foundation SPF 15

Original Loose Mineral Foundation SPF 15 fra bareMinerals er den prisbelønnede mineralfoundationen bestående av kun fem mineraler. Det høyt elskede produktene har en byggbar dekkevne, skal virke hudforbedrende og oljeregulerende. Passer til alle hudtyper.

4 / 4

JANE IREDALE - Powder-Me SPF 30 Dry Sunscreen

Powder-Me SPF 30 Dry Sunscreen fra Jane Iredale er en solkrem i pudderform med bredspektret UVA/UVB-beskyttelse til ansikt, kropp og hodebunn. Miljøvennlig og vegansk gjenbrukskost med refill gjør det enkelt å påføre solbeskyttelse gjennom hele dagen. Kan brukes alene eller over makeup, og gir en sikker og effektiv solfaktor til alle hudtyper og er i tillegg vannresistent i 40 minutter.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.