Costume Skjønnhetsfavoritter: Rens

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Rens

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 6

ELEMIS - Pro-Collagen Rose Cleansing Balm

Pro-Collagen Rose Cleansing Balm fra Elemis er en dyprensende antiage-balm som skal løse opp makeup, daglig smuss og forurensing. Den skal være skånsom mot huden, men samtidig effektiv og passer derfor for en sensitiv hud. Huden skal føles myk og smidig etter rens og se strålende frisk ut. Den kan også benyttes som en beroligende ansiktsmaske.

2 / 6

BABOR - Cleansing Hy-Oil + Phytoactive

CLEANSING HY-OIL+PHYTOACTIVE fra BABOR er en vannløselig renseolje som skånsomt skal fjerne smuss, støv, make-up og nære huden med gode planteoljer. Blandes og aktiveres med et urteekstrakt, PHYTOACTIVE, etter hvilken hudtype du har.

3 / 6

ECOOKING - 50+ Cleansing Foam

50+ cleansing foam fra Ecooking er utviklet spesifikt til moden hud. Inneholder stamceller, aloe vera, panthenol og niacinamid som skal virke nærende og pleiende på huden. Vegansk, dermatologisk testet og parfymefri.

4 / 6

MURAD - Hydration Prebiotic 4-in-1 Cleanser fra Murad

Hydration Prebiotic 4-in-1 Cleanser fra Murad er en 4-i-1 rens inneholder en rensende peptid som skal smelte makeup, smuss og talg, mens fuktighetsgivende ingredienser skal fukte i dybden. Et renseprodukt som skal nære med prebiotika for å balansere hudens mikrober – for et sunnere utseende.

5 / 6

OLE HENRIKSEN - Juice Daily Cleanser

Juice Daily Cleanser fra Ole Henriksen er et renseprodukt som skal fjerne smuss og makeup, samt rense i dybden av fet og oljete hud for å etterlate en fornyet og strålende sunn glød. Den lukseriøse konsistensen av gele-krem og den vanedannende duften skal gjøre underverk på sansene. Truth Juice ™ Daily Cleanser er laget med appelsin-vann og PHA, som skal rense i dybden og styrke huden i ett enkelt trinn – uten å strippe den for fukt.

6 / 6

LINDA JOHANSEN SKINCARE - Cleansing Balm

Cleansing Balm fra Linda Johansen Skincare er en 2-i-1 krem med oljekonsistens som skal rense huden grundig og skånsomt, samt fjerner all makeup, inkl. vannfast maskara. Den skal også gi fuktighet og næring til huden i form av planteoljer.

Les mer om produktet her.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.