Costume Skjønnhetsfavoritter: Retinol

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Retinol

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 4

BOOTS INGREDIENTS - Boots Ingredients Retinol serum

Retinol Serum fra Boots Ingredients er et serum med retinol, en form for vitamin A som skal bidra til at huden føles mer elastisk og får en jevnere tekstur og tone. Retinol har en positiv anti-aldringseffekt på huden og øker også hudens evne til å holde på fuktighet. Boots Ingredients er vegansk og ikke testet på dyr.

Les mer om produktet her.

2 / 4

FORMULA 10.0.6 - Formula 10.0.6 In The Deep Vitamin A Retinol Serum

FORMULA 10.0.6 IN THE DEEP VITAMIN A RETINOL SERUM fra Formula 10.0.6 er en A-vitamin-krem med kraftfulle og effektive ingredienser som skal virke mot aldringstegn. Inneholder niacinamid som skal forbedre hudtonen, glykopeptider som skal booste hudens kollagenproduksjon, antioksidantene C- og E-vitaminer og koffein som skal øke mikrosirkulasjonen og pleiende seramider som skal fremme en sunn hudbarriere.

3 / 4

ELIZABETH ARDEN - Retinol Line Erasing Night Serum

Retinol Line Erasing Night Serum fra Elizabeth Arden er et retinolserum som skal jobbe målrettet med å redusere synligheten av linjer og rynker samtidig gi en forbedret hudstruktur og jevnere hudtone.

4 / 4

L'OREAL PARIS - Revitalift Laser Retinol Night Serum 30 ml

Revitalift Laser Retinol Night Serum fra L'Oreal Paris er et hurtigvirkende nattserum med innhold av retinol som skal jobbe mot rynker og ujevnheter i huden. Serumet skal trenge dypt ned og jobbe med alle hudens lag.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.