Costume Skjønnhetsfavoritter: Sjampo

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Sjampo

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 7

NEW NORDIC - Hair Volume Shampoo

Hair Volume Shampoo fra New Nordic skal virke reparererende på håret og gi volum, fylde og fuktighet. Fri for sulfater, silikon og parabener.

2 / 7

ELENI & CHIRS - SensiMin Balancing Shampoo

SensiMin Balancing Shampoo fra Eleni & Chris er en mild sjampo tilpasset sensitiv hodebunn. Den skal rense og balansere hår og hodebunn på en skånsom måte. SensiMin inneholder heliogenol som skal hindre hårfargen i å falme og samtidig beskytte håret mot skadelige UV-stråler. Sjampoen er helt uten parabener, parfyme og silikoner, noe som gjør at den egner seg svært godt for de med sensitiv hud og hodebunn. Dufter forfriskende mint fra peppermynteolje.

Les mer om produktet her.

3 / 7

BUMBLE AND BUMBLE - Bb Surf Shampoo

Surf Shampoo fra Bumble and bumble er en rengjørende sjampo som skal gi en livlig og myk struktur til håret. Skal passe til alle hårtyper og teksturer, spesielt de som vil ha volum, struktur og forsterkede naturlige krøller.

4 / 7

ECOOKING - Repair Shampoo

Repair Shampoo fra Ecooking er en pleiende sjampo som blant annet inneholder peptider som skal forbedre hårstrukturen og resultere i hår som skal fremstå tykkere, fyldigere og sunnere. Pentavitin skal gi håret fukt mens aminosyrer skal reparere og styrke håret. Den inneholder også capiguard som er et aktiv ingrediens som skal beskytte fargen i håret og mot UVA-stråler. Består av en deilig duft av blomster og grønne blader.

5 / 7

AVEDA - Invati Advanced Light shampoo

Invati advanced Light shampoo fra Aveda er en 95% naturlig fremstilt sjampo som skal virke eksfolierende, dyptrensende og fornyende mot hodebunnen. Konsistensen skal gi en ren, vektløs og luftig følelse. Den passer også til tykt og fyldig hår.

6 / 7

GARNIER RESPONSE - Respons Solid Shampoo Honey Treasure

Respons Solid Shampoo Honey Treasure fra Garnier er basert på ingredienser fra planteriket, bærekraftig innhold og er helt fri for silikon.

7 / 7

FOREVER LIVING PRODUCTS - Aloe-Jojoba Shampoo

Aloe-Jojoba Shampoo fra Forever Living Products er en eksklusiv sjampo med aloe vera og jojobaolje som skal styrke håret. En frisk, tropisk duft med toner av stjernefrukt og melon gjør den verdsatt av både kvinner og menn. Aloe vera og jojoba er en kombinasjon som skal pleie både hår og hodebunn, og som dessuten både er fuktighetsbevarende og mykgjørende. Arganolje skal styrke, tilfører fuktighet og mykgjør håret ditt mens nypeolje styrke og pleie hodebunnen. Her finner du også pantenol, vitamin B5, en verdsatt ingrediens i mange hårpleieprodukter. Disse effektive ingrediensene samarbeider om å tilføre håret fuktighet og holde det friskt og mykt.

Les mer om produktet her.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.