Costume Skjønnhetsfavoritter: Solbeskyttelse

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Solbeskyttelse

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 3

PRIORI - TETRA – fx251 – Broad Spectrum SPF 50 COLOR GUIDE

TETRA – fx251 – Broad Spectrum SPF 50 COLOR GUIDE fra Priori skal gi den ultimate beskyttelsen mot dagens miljøskader som forurensende stoffer, skadelige solstråler (UVA og UVB) og ulike bølgelengder fra rødt til blått lys. Inneholder også DNA-reparerende enzymer og genetisk beskyttelsesfaktor som skal forhindre nedbrytning av huden og opprettholde en naturlig strålende og sunn glød.

2 / 3

SKINBETTER SCIENCCE - TONE SMART SPF 50+ Sunscreen Compact

TONE SMART SPF 50+ Sunscreen Compact fra Skinbetter Science er en ny kategori med 100% mineralaktiv solbeskyttelse som skal tilpasse seg hudtonen og gi et hint av farge. Solkremen skal også ha en optisk mykgjørende og utjevnende effekt på linjer, rynker og ujevnheter - og gi bredspektret beskyttelse samt et ekstremt høyt nivå av UVB-beskyttelse. Vannresistent i 80 minutter.

3 / 3

FENTY SKIN - Hydra Vizor Invisible Moisturizer Broad Spectrum SPF 30 Sunscreen

HYDRA VIZOR INVISIBLE MOISTURIZER BROAD SPECTRUM SPF 30 fra Fenty Skin er en 2-i-1 fuktighetskrem og solkrem med SPF 30. Den skal være lett på huden, oljefri og virke usynlig på alle hudtoner – helt uten hvitt filter! Den skal i tillegg gi masse fukt og forhindre pigmentflekker. Passer perfekt under make-up for deg som liker en dewy, frisk glød hele dagen.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.