Costume Skjønnhetsfavoritter: Solkysset glød

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Solkysset glød

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 3

CAMILLA PIHL COSMETICS - Beauty Camilla Pihl Creamy Highlighter Palette

Creamy Highlighter Palette fra Beauty Camilla Pihl er et multifuksjonelt produkt og en av Camillas absolutte favoritter for en dewy glød! Paletten inneholder fire farger som skal komplimentere alle hudtoner og smelte inn i huden. Bruk de ulike fargene alene eller sammen for en unik, personlig blanding. Kan brukes som en highlighter og som øyenskygge.

2 / 3

ARMANI BEAUTY - Fluid Sheer Liquid Highlighter

Beauty Fluid Sheer Liquid fra Giorgio Armani er en highlighter med et lysreflekterende fargeslør som skal gi en nydelig glød. Kan både brukes under sminken, men også over for sminken for å jukse seg til frisk og sunn hud.

3 / 3

LANCÔME - Lancôme Teint Idole Ultra Wear Highlighting Stick

Teint Idole Ultra Wear Highlighting Stick fra Lancôme er en kontourstick som enkelt kan brukes under og over sminken for litt highlight på dager huden trenger ekstra glød og oppfriskning.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.