Costume Skjønnhetsfavoritter: Sommerglød

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Sommerglød

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 5

FENTY SKIN - Body Sauce

Body Sauce fra Fenty Skin passer utmerket til deg som liker å vise hud. Det er en superlett geléformel som skal blende inn i huden og etterlate en sexy, solkysset glød fra dag til natt.

2 / 5

ECOOKING - Summer Glow Lotion

Summer Glow Lotion fra Ecooking er en tynn foundation til kroppen som skal viske bort ujevnheter. Kremen er en blanding av fuktgivende hyaluronsyre, nærende niacinamid og beskyttende aloe vera, samt E-vitamin.

3 / 5

MR & MRS TANNIE - Face Tan Water

Face Tan Water fra Mr&Mrs Tannie er en fargeløse toner som inneholder fuktighetgivende jojobaolje og beroligende rosevann som skal gi ansiktet en naturlig solkysset glød.

4 / 5

SENSAI - Bronzing Gel

Bronzing Gel fra Sensai skal gi en gyllen farge, passer alle hudtoner og etterlate et naturlig resultat.

5 / 5

BONDI SANDS - Pure Self Tan Drops

Pure Self Tan Drops fra Bondi Sands skal gjøre det enkelt å oppnå en fin brunfarge. Produktet kan brukes sammen med den daglige hudpleierutinen og blandes sammen med fuktighetskremen din. Pure Self Tan Drops skal ikke tette porer og passer til alle hudtoner. Cruelty Free, vegansk, 100 % resirkulerbar og dermatologisk testet.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.