Costume Skjønnhetsfavoritter: Toner

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Toner

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 3

OLE HENRIKSEN - Dark Spot Toner

Dark spot toner fra Ole Henriksen er en effektiv toner full av konsentrerte AHA-syrer som skal jobbe målrettet mot fine linjer og rynker, men inneholder også planteekstrakter som skal gjenopprette balanse i huden. Denne kraftige toneren skal være ladet med høy konsentrasjon av glykolsyre og melkesyre som også skal virke på pigmentflekker, fine linjer og rynker samt jevne ut hudtonen, i tillegg til å fjerne smuss, olje og urenheter.

2 / 3

KIEHL'S - Kiehl's Calendula Herbal Extract Alcohol-Free Toner

Calendula Herbal Extract Alcohol-Free Toner fra Kiehl's er en klassiker som ble lansert for over 40 år siden. Toner inneholder urteeksrakter som skal virke rensende og forfriskende på normal til fet hud. Bærekraftig emballasje​ og 100% resirkulert materiale​.

3 / 3

AVENE - Gentle Toner

Gentle Toner fra Avene er et mykgjørende og beskyttende ansiktsvann for tørr og sensitiv hud. Den skal fjerne rester etter sminke og etterlate en frisk og fuktet hud.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.