Costume Skjønnhetsfavoritter: Tørrsjampo

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Tørrsjampo

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 4

LÖWENGRIP - Good to Go Dry Shampoo

GOOD TO GO DRY SHAMPOO fra LÖWENGRIP er en volumgivende tørrsjampo som skal gi hold og struktur ved styling. Tørrsjampoen skal fjerne overflødig fett og etterlate en nyvasket følelse mellom sjamponeringer. Passer for alle hårfarger.

2 / 4

MARIA NILA - Maria Nila Invisidry Shampoo

Invisidry Shampoo fra Maria Nila er en tørr pudderspray som skal friske opp håret og matte ned olje fra hodebunnen. Passer for både mørkt og blondt hår.

Les mer om produktet her.

3 / 4

BATISTE ROSE GOLD - Dry Shampoo

Rose Gold fra Batiste er en tørrsjampo med en søt og delikat duft av rose og vanilje. Den skal virke absorberende og matte ned fet og oljet hodebunn for å gi litt ekstra luksus i hverdagen.

4 / 4

KÉRASTASE - Fresh Affair

Fresh Affair Dry Shampoo fra Kérastase er en tørrsjampo beriket med E-vitamin og risstivelse som øyeblikkelig skal absorbere overflødig olje for å friske opp hår og hodebunn. Den er egnet til alle hårtyper og duften av neroli-noter etterlater en frisk følelse.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.