Bli med og velg årets Skjønnhetsfavoritter 2021

Stem på dine yndlingsprodukter blant de nominerte til Costume Skjønnhetsfavoritter 2021, og bli med i trekningen av 10 goodiebager til en samlet verdi av 50.000 kr.

Skjønnhetsfavoritter – Costume-lesernes pris 2021

Costume vil i samarbeid med leserne kåre årets favorittprodukter innen en rekke kategorier som omfatter ansiktspleie, duft, kroppspleie og indre skjønnhet. Våre to ekspertdommere har utvalgt de beste skjønnhetsproduktene, men det er deg og resten av leserne som bestemmer hvilke produkter som vinner!

STEM & VINN HER.

Vinn en goodiebag fylt med skjønnhetsprodukter

Etter at du har gjennomført avstemningen er du automatisk med i trekningen av en goodiebag fylt med skjønnhetsprodukter til en verdi av minimum 5.000 kr. Vi har totalt 10 goodiebags å dele ut, som dermed har en samlet verdi av minimum 50.000 kr.

Vinnerne av konkurransen får direkte beskjed. For å delta i konkurransen er det en betingelse at du sier ja til å motta COSTUMEs nyhetsbrev. Nyhetsbrevet sendes ut fire ganger i uken, og du kan når som helst melde deg av ved å klikke på avmeldingslinken i bunnen av nyhetsbrevet.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebags fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Du skal være over 18 år for å delta, vinnerne får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke får kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet, forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

STEM & VINN HER

Kategoriene og utvelgelsen av produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to kompetente dommerne har nominert sine yndlingsprodukter i de forskjellige kategoriene, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne.

Etter at produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med produkter til avstemningen og premier til goodiebags.

STEM & VINN HER