Bli med og velg årets Skjønnhetsfavoritter 2022

Stem på dine yndlingsprodukter blant de nominerte til Costume Skjønnhetsfavoritter 2022, og bli med i trekningen av 10 goodiebager til en samlet verdi av 50.000 kr.

Skjønnhetsfavoritter – Costume-lesernes pris 2022

Costume vil i samarbeid med leserne kåre årets favorittprodukter innen en rekke kategorier som omfatter ansiktspleie, duft, kroppspleie og indre skjønnhet. Våre to ekspertdommere har utvalgt de beste skjønnhetsproduktene, men det er deg og resten av leserne som bestemmer hvilke produkter som vinner!

STEM & VINN HER.

Vinn en goodiebag fylt med skjønnhetsprodukter

Etter at du har gjennomført avstemningen er du automatisk med i trekningen av en goodiebag fylt med skjønnhetsprodukter til en verdi av minimum 5.000 kr. Vi har totalt 10 goodiebags å dele ut, som dermed har en samlet verdi av minimum 50.000 kr.

Vinnerne av konkurransen får direkte beskjed. For å delta i konkurransen er det en betingelse at du sier ja til å motta COSTUMEs nyhetsbrev. Nyhetsbrevet sendes ut fire ganger i uken, og du kan når som helst melde deg av ved å klikke på avmeldingslinken i bunnen av nyhetsbrevet.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER