Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 9

CERAVE - CeraVe Facial moisturising lotion

Facial moisturising lotion fra CeraVe er en lett fuktighetsgivende ansiktskrem for normal til tørr hud. Den skal fukte og hjelpe med å styrke den beskyttende hudbarrieren takket være essensielle ingredienser som ceramider, nikotinamid og hyaluronsyre.

2 / 9

KLAIRS - Rich Moist Soothing Cream 80 ml

Rich Moist Soothing Cream fra Klairs er en dypt fuktighetsgivende 24 timers krem, laget for sensitiv hud. Den er beriket med betaglukan, jojobaolje og ceramider som skal styrke hudens beskyttelsesbarriere, pleie tørr, irritert hud og forbedre hudens naturlige celleoppbyggelsesprosess.

3 / 9

ELEMIS - Pro-Collagen Marine Cream

Pro-Collagen Marine Cream fra ELEMIS er en dagkrem som skal motvirke rynker og forbedre hudens fasthet, jevnhet og fuktighet på bare 15 dager.

4 / 9

DR. MED. CHRISTINE SCHRAMMEK - Special Regulating Cream

Special Regulating Cream fra Dr. med. Christine Schrammek er en pleiende krem som skal virke regulerende og anti-inflammatorisk. Et av must have produkt etter en GREEN PEEL® for kombinert, fet og uren hud.

5 / 9

EXUVIANCE - Age Reverse Rebuild-5 Cream

Age Reverse Rebuild-5 Cream fra Exuviance er en kraftfull og stimulerende krem med merkets egenpatenterte ingrediens MicroDiPeptide229, som skal stimulere kollagenet i huden, og samtidig forbedre eksisterende elastin. MicroDiPeptide229 skal være en banebrytende ingrediens, som takket være den unike molekylstørrelsen har optimal effekt, samt etterlater økt spenst og volum.

6 / 9

DR. MED. CHRISTINE SCHRAMMEK - Special Care Cream

Special Care Cream fra Dr. med. Christine Schrammek er en dag- og nattkrem skal skal virke oppbyggende og reparerende, samt reduserer tørrhet og irritasjon i huden.

7 / 9

DR DENNIS GROSS SKINCARE - Advanced Retinol+ Ferulic Intense Wrinkle cream

Advanced Retinol+ Ferulic Intense Wrinkle Cream fra Dr. Dennis Gross Skincare er en intensiv ansiktskrem som skal virke reparerende og oppstrammende på huden, samt pleie ned til de dypeste hudlagene. Kan både brukes som dag- og nattkrem.

8 / 9

BIOSAN - Kollagen Ansiktskrem

Kollagen Ansiktskrem fra Biosan er en naturlig oppstrammende ansiktskrem med marint kollagen og hyaluronsyre som skal forebygge og bekjempe aldringsprosessen i huden. Den unike formelen skal jevne ut, tilføre fuktighet og gi en strålende hud med økt vitalitet.

9 / 9

OLE HENRIKSEN - Strenght Peptide Boost Moisturizer

Strenght Peptide Boost Moisturizer fra Ole Henriksen er en fuktighetskrem som kan brukes daglig. Den skal gi øyeblikkelig pleie til huden, forbedre hudens fasthet, elastin og redusere fine linjer og rynker, samtidig styrke hudens fuktighetsbarriere.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER