Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 7

BABOR - HSR High Skin Refiner Lifting Foam Mask

HSR High Skin Refiner Lifting Foam Mask fra BABOR er en antialdrende skummaske som skal gi intensiv fuktighet og skjemme bort huden. Du skal oppleve umiddelbar glød og et løft både med og uten makeup. Kan brukes som en maske når man er sliten og trenger det lille ekstra.

2 / 7

LÖWENGRIP - Instant Glow – Triple Peel Mask

Instant Glow – Triple Peel Mask fra Löwengrip skal eksfoliere huden på tre nivåer med AHA-syrer, ananasenzymer og fine korn av cellulose og silisium. Vitamin C skal tilføre glød og jevne ut hudtonen. Peelingmasken skal fremme hudens elastisitet og fylde, polere hudstrukturen, jevne ut fine linjer og gi en umiddelbart jevnere hudtone.

3 / 7

KIEHL'S - Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask With 10,5% Squalane

Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask med 10,5% Squalane fra Kiehl's er en fuktighetsgivende ansiktsmaske til tørr hud, som skal bidra til å stabilisere hudens fuktighetsbarriere og forhindre tap av fuktig gjennom natten. Ansiktsmasken inneholder 10,5 % squalane samt glacial glycoprotein, kjent for å nære og styrke huden. Teksturen skal smelte inn i huden som en ansiktsolje og du skal våkne opp til en hud som er mykere, sterkere og fyldigere.

4 / 7

JORGOBÉ - Niacinamide Peel-Off Mask

Niacinamide Peel-Off Mask fra Jorgobé er en naturlig peel-off-maske med høy konsentrasjon av niacinamid som skal virke dyprensende, redusere talgproduksjonen og minimere porestørrelsen. Alle produkter fra Jorgobé er 100 prosent veganske og blir produsert i Danmark.
Les mer om produktet her.

5 / 7

NEOSTRATA - Exfoliating Mask

Exfoliating Mask fra Neostrata er en multivirkende ansiktsmaske som skal sitte på over natten og eksfoliere bort døde hudceller mens du sover. NeoGlukosamin skal eksfoliere skånsomt, stimulere cellefornyelsen, jevne ut pigmentering og sørge for en klarere og jevnere hudtone. Den lette gelébaserte sammensetningen passer for alle hudtyper, også følsom hud - spesielt egnet for hud med post-inflammatorisk hyperpigmentering og akne.

6 / 7

DR. MED. CHRISTINE SCHRAMMEK - Hydra Maximum Mask

Hydra Maximum Mask fra Dr. med. Christine Schrammek er en intensiv fuktighetsmaske som skal øke hudens fuktighetsbalanse og styrke hudens hydrolipidhinne. Ideell for tørr og dehydrert hud til forebygging av fuktighetstap.

7 / 7

DR. BARBARA STURM - Clarifying Mask

Clarifying Mask fra Dr. Barbara Sturm er en ansiktsmaske som inneholder ballongranka, blåeld og solsikkefrøolje som skal forbedre hudens beskyttende barriere og balanserer pH-nivåene. Sink og kaolin skal absorbere overflødig talg og gi huden en matt finish, mens purslane virke beroligende. Ved regelmessig bruk skal huden bli jevn, stram og gjennomfuktet.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER