Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 3

LA ROCHE-POSAY

La Roche-Posay er hudpleiemerket som blir anbefalt av dermatologer i Norge og over 90 000 dermatologer globalt. Merkets misjon er å tilby livsforandrende hudpleie til personer med sensitiv hud og produktene er utviklet med respekt for sensitiv, intolerant hud og inneholder kun de nødvendigste ingrediensene i riktig mengde. Utvalget strekker seg fra hud som er sensitiv til uren og svekket.

2 / 3

KLAIRS

Klairs er et vegansk koreansk, prisbelønnet merke, som har en sunn og ukomplisert tilnærming til hudpleie. Mantraet til merket er «simple, but enough». Siden starten har Klairs spesialisert seg og fokusert forskningen på ingredienser for sensitiv hud. Produktene skal ikke bare forbedre hudens elastisitet, men også lindre irritert hud for å gjøre den naturlig sterk, frisk og elastisk.

3 / 3

AVENE

Avène er et fransk hudpleiemerke med et bredt sortiment av effektiv ansiktspleie til selv den mest sensitive huden. Produktene er alle basert på det unike Avène termalkildevannet, som har irritasjonsdempende, beroligende og mykgjørende egenskaper. Dette kombinert med veldokumenterte, trygge formler skal sikre både næringsrik og god hudpleie.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER