Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 5

SHU UEMURA - Ashita Supreme Conditioner

Ashita Supreme Conditioner fra Shu Uemura Art Of Hair er beriket med ashitaba-ekstrakt som skal styrke, fukte, jevne ut og mykgjøre håret.

2 / 5

LÖWENGRIP - Level Up – Volumizing Conditioner

Level Up – Volumizing Conditioner fra Löwengrip skal pleie håret uten å tynge, samtidig gi masse volum og bevare fargen på håret. Balsamen inneholder aktive ingredienser som skal balansere fuktigheten i håret og beskytte mot uttørkning.

3 / 5

IDA WARG BEAUTY - Moisture Conditioner

Moisture Conditioner fra Ida Warg Beauty er en ekstra fuktighetsgivende balsam med velgjørende kokosolje for grovt, tørt og glansløst hår. Formelen skal tilføre fuktighet i dybden, virke mykgjørende og utglattende. Dufter søt karamell og vanilje. 100 % vegansk.

4 / 5

ELENI & CHRIS - Keramin Strengthening Conditioner

Keramin Strengthening Conditioner fra Eleni & Chris er en proteinrik balsam som skal tyrke skadet hår etter kjemisk behandling, varmebehandling og slitasje. Inneholder en unik kombinasjon av keratin, multer og fuktighet som skal gi ekstra pleie til håret. Balsamen skal i tillegg gi rikelig med fuktighet til håret, god kambarhet og gode anti-frizz egenskaper.

5 / 5

ORIBE - Gold Lust Repair & Restore Conditioner

Gold Lust Repair & Restore Conditioner fra Oribe er en balsam som skal forsegle fuktigheten, og etterlate silkemykt og glansfullt hår med en duft som gir god spafølelse.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER