Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 4

NARS - Nars Liquid Blush Orgasm

Liquid Blush Orgasm fra Nars er et bestselgende produkt. Blushen skal lett smelte inn i huden og sørge for varig glød med et naturlig resultat takket være mono- og amanuoljer, som booster huden med ekstra fuktighet og pleie.

2 / 4

MAX FACTOR - Miracle Pure Cream Blush

Miracle Pure Cream Blush fra Max Factor er en lett kremblush som skal gi umiddelbar glød og en naturlig finish.

3 / 4

GIORGIO ARMANI BEAUTY - Neo Nude Melting Color Blush Balm

Neo Nude Melting Color Blush Balm fra Giorgio Armani Beauty er et multiprodukt for kinn og øyne. Den skal gi et naturlig, duggfrisk resultat takket være en olje i pudder-formel. Produktet har en myk og luftig konsistens, som skal føles glatt og behagelig mot huden.

4 / 4

MAC COSMETICS - Glow Play Blush

Glow Play Blush fra Mac Cosmetics er en høypigmentert blush som med en lett kost gir frisk glød og farge til huden. Her finnes det en farge for alle.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER