Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 6

ECOOKING - Body Lotion

Body Lotion fra Ecooking er en kroppskrem med ingredienser som hyaluronsyre som skal fukte og pleie huden, samt fylle inn tørre linjer. Niacinamide skal hjelpe til å fremme en sunnere hudbarriere og sterkere hudstruktur.

2 / 6

ACO - Special Care Soothing Body Lotion UP

Special Care Soothing Body Lotion UP fra ACO er en body lotion som skal virke gjennomfuktende og berolige meget tørr og følsom hud i opptil 72 timer. Den lette kremen skal beskytte og forsterke hudbarrieren takket være Triple Moist Complex.

3 / 6

RITUALS COSMETICS - The Ritual of Ayurveda Body Cream

The Ritual of Ayurveda Body Cream fra Rituals består av en delikat duft av indisk rose og mandelolje, som skal sørge for en fornøyd og velpleid hud med 92 prosent ingredienser av naturlig opprinnelse.

4 / 6

WELEDA - Skin Food Body Butter

Skin Food Body Butter fra Weleda er en naturlig og økologisk bodybutter med E-vitaminrikt kakaosmør og fuktighetsbevarende sheasmør. Rik konsistens, men hurtigabsorberende. Inneholder frisk duft av appelsin og lavendel, kombinert med noter av søt vanilje. Passer for hele familien.

5 / 6

IDA WARG BEAUTY - Intense Nutrition Multibalm

Intense Nutrition Multibalm fra Ida Warg Beauty er en mykgjørende, pleiende og beroligende multibalm med kokosolje, mandelolje, E-vitamin og C-vitamin med vaniljeduft. Kan brukes på tørre lepper eller andre tørre partier på kroppen, som neglebånd, albuer og knær. 100 prosent vegansk.

6 / 6

NEOSTRATA - Lotion Plus

Lotion Plus fra Neostrata er en intensiv, eksfolierende kroppslotion med 15 % AHA. Den skal fremme celleaktiviteten dypt nede i huden og bidra til å forbedre hudens utseende, struktur og spenst.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER