Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 3

ANASTASIA BEVERLY HILLS - Brow Freeze

Brow Freeze fra Anastasia Beverly Hills er snarveien til dine drømmebryn. Voksen skal gi brynene et løft, temme og forme hvert eneste hårstrå slik at det holder seg på plass uten å føles stivt eller klissete.

2 / 3

BABOR - Babor Eye Brow Mascara 02

Eye Brow Mascara fra Babor er en øyenbrynmaskara som skal farge, forme og perfeksjonere brynene dine uten for mange anstrengelser.

3 / 3

GRANDE COSMETICS - GrandeLASH-MD

GrandeLASH-MD Lash Enhancing Serum fra Grande Cosmetics skal gi lange og fyldige vipper allerede etter 4-6 ukers bruk. Dette prisvinnende serumet skal hjelpe med å forlenge korte vipper, samt forsterke svake, tynne og ødelagte vipper.
Les mer om produktet her.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER