Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 6

IT COSMETICS - Bye Bye Under Eye

Bye Bye Under Eye er en bestselgende, prisvinnende concealer som gir full dekk uten å sprekke opp eller skli ut. Concealeren tilpasser seg ulike hudtoner og bidrar til å skjule mørke ringer, poser, rødhet, synlige blodkar og andre ujevnheter. Den godt pigmenterte concealeren er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, og beriket med vitaminer, hydrolysert kollagen, hyaluronsyre og antioksidanter.

2 / 6

NARS - Radiant Creamy Concealer

Radiant Creamy Concealer fra Nars er en kremet concealer med optimal dekkevne som skal smelte inn i huden. Den kremete konsistensen skal dekke over mørke ringer, redusere synligheten av fine linje, ujevnheter og misfarging i huden.

3 / 6

BABOR - Barbor 3d Firming Concealer

Firming Concealer fra Babor kommer med 3D lifting ampulle som skal dekke, korrigere og skjule ujevnheter i huden.

4 / 6

YSL BEAUTY - Touche Éclat

Touche Éclat fra Yves Saint Laurent er merkets ikonisk highlighter- og concealerpenn med lysreflekterende partikler som både skal dekke over mørke områder, spesielt under øynene og trylle frem nydelig glød.

5 / 6

NYX PROFESSIONAL MAKEUP - Bare With Me Concealer Serum

Bare With Me Concealer Serum fra NYX Professional Makeup er et 2 i 1-produkt beriket med gelésopp, cica og grønn te som skal dekke over rødheter og kviser, samtidig fukte og pleie huden. Lover et naturlig dekk i opptil 24 timer.

6 / 6

JANE IREDALE - Enlighten Concealer™

Enlighten Concealer fra Jane Iredale kommer med oransje undertoner som skal dekke mørke ringer under øynene, hyperpigmentering i huden og synlige blåmerker. Smelter inn i huden og passer alle hudtoner.
Les mer om produktet her.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER