Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 4

JENNIFER LOPEZ - Glow Eau De Toilette

Jennifer Lopez Glow er en klassiker som de fleste kjenner til. Duften åpner med sprudlende noter av neroli, grapefrukt og appelsinblomst. I hjertet finner du noter av rose, sandeltre og myk rav som kombineres med varme bunnoter av sjasmin, orris, musk og vanilje.

2 / 4

LANCÔME - La Vie Est Belle Eau de Parfum

La Vie Est Belle fra Lancôme er en overbevisning, en deklarasjon til verden om at livet er vakkert når du velger din egen vei til lykke. Den ikoniske duften er bygd opp rundt iris med smakfulle noter av vanilje, pærer og tonkabønner. Sjasmin og appelsinblomst lyser opp det vakre blomsterhjertet, mens patsjuli gir dybde til duften.

3 / 4

VIKTOR&ROLF - Flowerbomb Eau de Parfum

Viktor&Rolf Flowerbomb Eau de Parfum er en fristende og vanedannende duft, med et hav av blomstenoter som centifolia rose, sambac jasmine, cattleya orchid og Osmanthus.

4 / 4

PRADA - Les Infusion d'Iris Eau de Parfum

d'Iris Eau de Parfum fra Prada er signaturduften i kolleksjonen Les Infusions de Prada. En luksuriøs duft som tolker en utsøkt irispalett blandet med eksentriske toppnoter av neroli og mandarin, og eksklusive bunnoter av benzoharpiks. Resultatet er en moderne blomsterbukett med treduftende noter.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER