Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 8

ARIANA GRANDE - Ariana Grande God Is A Woman Eau de Parfum

Ariana Grande God Is A Woman Eau de Parfum er en duft basert på rene, naturlige ingredienser med en sensuell og feminin lukt av orris – en av de dyreste og sjeldneste ingrediensene fra Italia.

2 / 8

LOUIS VUITTON - City Of Stars

Luksusduften City Of Stars fra Louis Vuitton består av toner fra blodappelsin, sitron, mandarin, bergamott og lime. Passer til den eksentriske kvinnen som stadig er på farten.

3 / 8

HUGO BOSS - Bottled Eau de Parfum

Bottled Eau de Parfum fra Hugo Boss har mandarin og krydret røkelsesolje i toppnotene, orrisbetong og fikentrerotakkord i hjertenoten, mens sedertre-essens og en vegetabilsk lærakkord i basenoten som sammen skaper karakteristisk varme som varer på huden.

4 / 8

MARC JACOBS - Daisy Ever so Fresh

Daisy Ever So Fresh fra Marc Jacobs har en bukett av saftige sitrusnoter som mandarinessens, mango og ananas, med skinnende rosevann som tilfører en blomsterbris, mens kasjmirtre pakker duften inn i en luftig, men likevel energisk varme.

5 / 8

GUCCI - Flora Gorgeous Jasmine

Flora Gorgeous Jasmine fra Gucci eksploderer med en strålende komposisjon av jasmine grandiflorum, blandet med basenoter av sandeltre og benzoin som skaper en beroligende sensualitet, og løftes ytterligere med optimistiske noter av mandarinessens og magnolia som skaper en gledelig ro.

6 / 8

VALENTINO - Born In Roma Coral Fantasy Donna Eau de Parfum

Med Born in Roma Coral Fantasy inviterer Valentino deg til å se Roma på en ny måte ved solnedgang. Parfymen er en floral, fruktig duft med en fargerik kiwiakkord som er blandet med absolute av aromatiske ambrettefrønoter og muskakkorder som etterlater en frisk, moderne og feminin duft.

7 / 8

MAISON MARGIELA - Replica When Rain Stops Eau De Toilette

WHEN THE RAIN STOPS fra Maison Margiela etterligner den fantastiske følelsen av når solen vender tilbake etter regnet. Strålende Isparta-rose og livlige noter av rosépepper blandes i hjertet av denne parfymen. Kombinasjonen av den jordlige duften av patchouliessensen assosiert med akvatisk akkord forblir signaturen til duften når den gjenskaper følelsen av våt natur.

8 / 8

RALPH LAUREN - Polo Earth Eau De Toilette

Polo Earth er en ny duft av 97 prosent naturlige og 7 bærekraftige ingredienser, som hentes fra lokalsamfunn over hele verden og føres direkte fra gården og inn i parfymen. Med sitt bevisste design representerer Polo Earth den neste generasjonen parfymer fra Ralph Laure og består av moderne, aromatisk blanding av strålende sitrus balansert med livlige blomster. Unisex-parfymen passer de fleste og er laget med plantebasert alkohol og uten animalske ingredienser.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER