Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Dermelie-Blemish-Balm-Honey-40ml

1 / 4

DR. MED CHRISTINE SCHRAMMEK - Blemish Balm

Blemish Balm fra Dr. med. Christine Schrammek er en farget dagkrem som skal beskytte, virker betennelsesdempende og dempe rødhet i huden. Passer utmerket alene eller i kombinasjon med andre pleiende produkter.

2 / 4

LA MER - The Radiant Skintint Spf 30

The Radiant Skintint Spf 30 fra La Mer er en farget dagkrem som skal få huden til å virke mer jevn og glødende. Skal sørge for at tørre linjer blir mer plumpet med fuktighetsgivende ingredienser som gir vakker utstråling.

3 / 4

Jane Iredale - Glow Time

Glow Time fra Jane Iredale er en silkemyk BB-krem som skal gi middels til full dekkevne, bredspektret solfaktor 25 og et fløyelsmykt resultat.

4 / 4

IT Cosmetics - Your Skin But Better CC+ Cream SPF 50+

Your Skin But Better CC+ Cream SPF 50+ fra IT Cosmetics skal korrigere hudtonen med full dekkevne, god pleie og solbeskyttelse med SPF 50+. Dette bestselgende skjønnhetsmirakelet er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger og lover massevis av fukt, samtidig skal den dempe synligheten av ujevnheter og etterlate en plettfri hud.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER