Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 5

JANE IREDALE - PurePressed® Base Mineral Foundation

PurePressed® Base Mineral Foundation fra Jane Iredale er en oljefri, fast mineralfoundation med rene, finknuste mineraler som skal gi en matt og jevn hudoverflate. Gir bredspektret solbeskyttelse og er vannresistent i opptil 40 minutter.
Les mer om produktet her.

2 / 5

SENSAI - Flawless Satin Moisture Foundation

Flawless Satin Moisture Foundation fra Sensai er en foundation som skal gi en fin hud med naturlig glød. Produktet inneholder ingredienser som skal gi masse fuktighet og har en silkemyk, kremete tekstur. I tillegg skal den smelte inn i huden og korrigere ujevnheter med god dekkhet og SPF 25.

3 / 5

BAREMINERALS - BarePro 16-Hour Skin-Perfecting Powder Foundation

BarePro 16-Hour Skin-Perfecting Powder Foundation fra bareMinerals er en kompakt, naturlig og mattende pudderfoundation som skal tåle både svette og høy luftfuktighet. Den skal gi 16timers full dekkevne, samtidig sørge for at huden puster og etterlate en jevn hudtone som på sikt får en forbedret tekstur. Passer til både kombinert og tørr hud.
Les mer om produktet her.

4 / 5

GIORGIO ARMANI BEAUTY - Luminous Silk Foundation

Luminous Silk Foundation fra Giorgio Armani Beauty er en kultfavoritt på grunn av sin silkemyke formel som skal gli rett inn i huden og etterlate et naturlig, glødende resultat, takket være de gode ekstraktene i produktet. Finnes i 24 nyanser og passer til alle hudtyper.

5 / 5

MAC COSMETICS - Studio Radiance Face And Body Radiant Sheer Foundation

Studio Radiance Face And Body Foundation fra Mac er elsket av alle verden over på grunn av sin lette finish legger seg som slør på huden. Formelen skal gi lett dekk som kan bygges opp og et oppfriskende resultat i en ultralett, vannfast formel som skal sitte på hele dagen.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER