Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 4

SCHWARZKOPF - Got2b Glued Spiking Glue

Got2B Glued Spiking Glue fra Schwarzkopf er et vannfast stylingprodukt som skal gi godt med hold til neste hårvask.
Les mer om produktet her.

2 / 4

ELENI & CHRIS - Fiber Foam

Fiber Foam fra Eleni & Chris er et fiberrikt hårskum som skal gi volum og tekstur med fleksibelt hold. Inneholder pleiende ingredienser som skal etterkate fuktighet, bevare fargen og gi glans til håret. Passer til alle hårtyper.

3 / 4

HAIR RITUEL BY SISLEY - Volumizing Spray

Volumizing Spray fra Hair Rituel by Sisley skal gi et løft til håret og skape struktur med fylde, uten at håret føles klissete. Produktet skal også sørge for at håret blir sterkere og mer motstandsdyktig for hver dag som går. Inneholder riskli proteiner som skal gi glans og B5-proteiner som skal styrke hårfibrene.

4 / 4

ORIBE - Imperial blowout

Imperial blowout fra Oribe er den ultimate føningskremen som skal ta vare på styrken, fyldigheten, mykheten og glansen i håret. Kan brukes av alle.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER