Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 7

L'ORÉAL PROFESSIONNEL - Metal DX Mask

Metal DX Mask fra L'Oréal Professionnel er en hårmaske som skal virke beskyttende og kan anvendes etter fargebehandlinger. Hårmasken, som er beriket med glicoamine og Ionene, skal beskytte hårfiberen mot opphopninger av partikler, gi intens næring uten å tynge håret og sørge for et mer fuktet og glansfullt resultat.

2 / 7

REDKEN - One United Multi-Benefit Treatment

One United Multi-Benefit Treatment fra Redken skal virke fargebevarende, gi umiddelbar pleie og beskyttelse takket være unike ingredienser. Håret skal føles glansfullt, mykt og silkeglatt.

3 / 7

KÉRASTASE - Chroma Absolu Soin Acide Chroma Gloss

Chroma Absolu Soin Acide Chroma Gloss fra Kérastase er en skyllebehandling som skal gi en jevnere overflate og mer glans til fargebehandlet hår. Den skal forsegle hårets overflate for å redusere porøsitet og etterlate intens friskhet.

4 / 7

HAIR VOLUME - Hair Volume Repair Mask

Hair Volume Repair Mask fra New Nordic inneholder eple, kokos og hydrolysert risprotein, som skal bidra til å gjenoppbygge hårets fuktighetsbalanse og styrke hårstråene.
Les mer om produktet her.

5 / 7

THE ORDINARY - Multi-Peptide Serum for Hair Density

Multi-Peptide Serum for Hair Density fra The Ordinary er et leave-in hårserum som skal være utformet for å fremme et sunt hår som skal se tykkere, tettere, fyldigere og friskere ut.
Les mer om produktet her.

6 / 7

ELENI & CHRIS - Dermamin Dandruff Relief Hair Mask

Dermamin Dandruff Relief Hair Mask fra Eleni & Chris er en innovativ hår- og hodebunnsmaske som er utviklet for å gi fukt til en tørr hodebunn og forebygge mot flass. Masken inneholder pentavitin som skal lindre irritasjon, forsterke hodebunnens naturlige fuktbarriere og gi opptil 72 timer med fukt.

7 / 7

ELVITAL - Hyaluron Plump Leave-in Spray

Elvital Hyaluron Plump Leave-in Spray fra Elvital er et fuktighetstgivende leave-in hårserum som skal være enkelt å bruke ved nød. Formlen inneholder to prosent Hyaluronic Care System som umiddelbart skal gi håret fukt og etterlate fyldige hår.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER