Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 4

BIOSAN - Hår Complex

Hår Complex fra Biosan er et kosttilskudd med keratin, nærende vitaminer og mineraler. Tilfører næringsstoffer til hodebunnen og hårsekken hvor håret dannes og bidrar til normal hårvekst.

2 / 4

NEW NORDIC - Hair Volume tabletter

Hair Volume™ er en klinisk dokumentert hårtablett som skal gi synlig tykkere, vakrere og mer glansfullt hår.
Les mer om produktet her.

3 / 4

GOOD FOR ME - Betakaroten Gold™

Betakaroten Gold™ fra Good For Me er laget for å gi en sunn og naturlig sommerglød hele året. Produktet inneholder fargestoffet betakaroten, samt vitaminer og mineraler som skal gi en dyp og varig brunfarge takket være et kraftig antioksidant som blir til vitamin A i kroppen. Det bidrar til å beskytte cellene dine mot skader, samtidig som det skal holde på gløden i huden.
Les mer om produktet her.

4 / 4

GOOD FOR ME - Hair Luxious® For Henne

Hair Luxious® For Henne fra Good For Me er et vegansk kosttilskudd som skal gi sunnere og sterkere hår. Inneholder nøye utvalgte vitaminer og mineraler som skal gi næring til håret fra innsiden og ut. Blant disse finner du selen, sink og ulike B-vitaminer – som hårvitaminet selv, biotin.
Les mer om produktet her.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER