Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 5

VILD NORD® EXO LAB - Collagen Gold

Collagen Gold fra Vild Nord® Exo Lab består av en unik skjønnhetsformula som kan bidra til å øke hudens elastisitet og redusere synligheten av rynker og fine linjer. Den unike blandingen inneholder hydrolysert marint kollagen, acerola, mikroinnkapslet tang og er lett å tilsette i oppskrifter som støtter en sunn livsstil.
Les mer om produktet her.

2 / 5

VILD NORD® HYDRO LAB - Care – Holistic Therapy Collagen

CARE – Holistic Therapy Collagen fra Vild Nord® Hydro La er et helhetlig tilskudd for den daglige skjønnhetsrutinen for de som elsker beauty og ikke går på akkord med sin skjønnhet, men ønsker seg de beste resultatene. Formelen består av fire ingredienser som tar vare på hud, hår og negler: marint kollagen, vitamin C, sink og biotin. I tillegg til to utvalgte aktive beauty-ingredienser; hyaluronsyre og mangan.
Les mer om produktet her.

3 / 5

NEW NORDIC - Collagen Shot

Collagen Shot™ er førsteklasses, flytende kollagen i en drikkeklar posjonspakke med en frisk bærsmak. Hver porsjonspakke inneholder 5000mg kollagen, og er designet for å passe inn i en travel hverdag – en perfekt ”in the go”.
Les mer om produktet her.

4 / 5

OSLO SKIN LAB - The Solution Beauty collagen

The Solution™ Beauty collagen fra Oslo Skin Lab er et smaksnøytralt kollagenpulver som kan blandes i all valgfri mat eller drikke. Produktet har dokumentert effekt på elastisitet, rynker og cellulitter. Det naturlige kollagenpulveret inneholder kun én ingrediens – type 1 hydrolysert kollagen som skal gi friskere, fyldigere og strammere hud.
Les mer om produktet her.

5 / 5

BIOSAN - Skjønnhet Innenfra

Skjønnhet Innenfra fra Biosan tilfører huden hele 5000 mg norsk kollagen daglig, som er med på å forsinke hudens aldringstegn i tillegg til hyaluronsyre som skal binde fuktighet til huden.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER