Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 3

URTEKRAM NORDIC BEAUTY - Sweet Ginger Flower Dry Body Oil

Sweet Ginger Flower Dry Body Oil fra Urtekram Nordic Beauty er en 100 prosent naturlig og tørr olje som skal absorbere inn i huden og etterlate en silkeaktig følelse, vakker glans og energigivende blomsterduft. Den skal holde huden fuktig og velpleid takket være 100 prosent naturlige ingredienser.

2 / 3

DR. MED. CHRISTINE SCHRAMMEK - Shape Perfection Body Oil

Shape Perfection Body Oil fra Dr. med. Christine Schrammek skal øke blodsirkulasjonen og virke pleiende på kroppen. Kan brukes på lokale områder, som cellulitter på lår, mage og overarmer.

3 / 3

IDA WARG BEAUTY - Intense Nutrition Dry Body Oil

Intense Nutrition Dry Body Oil fra Ida Warg Beauty er en næringsrik tørrolje med linneaekstrakt som skal virke fuktighetsgivende og beroligende på tørr hud. Den skal trekke raskt inn og etterlate en glatt og myk hud. 100 prosent vegansk.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER