Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 3

IKOU - Italian Orange & Jojoba Organic Body Buff

Italian Orange & Jojoba Organic Body Buff fra iKOU er en økologisk råsukkerskrubb som skal peele av døde hudceller og etterlate myk, velpleid hud.
Les mer om produktet her.

2 / 3

RITUALS COSMETICS - The Ritual of Sakura Sugar Body Polish

The Ritual of Sakura Sugar Body Polish fra Rituals er en mild skrubb som inneholder sukker med en nøye formulert base av eksfolierende kirsebær og aktive japanske olje som skal fjerne døde celler fra hudoverflaten.

3 / 3

ECOOKING - Daily Peel

Daily Peel fra Ecooking er et eksfolierende og fuktgivende produkt som skal fjerne døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen slik at porene virker mindre og naturlig, skjønn hud kommer på overflaten. Kan brukes på ansikt og kropp.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER