Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 5

RITUALS COSMETICS - Fortune Balm – Repair

Fortune Balm Repair fra Rituals er en 100 prosent naturlig, nærende og beskyttende leppebalm beriket med sheabutter, forfriskende eukalyptus og E-vitamin. I tillegg består den av en eksklusiv blanding av rike oljer som oliven-, jojoba- og kokosolje som skal tilføre fuktighet til leppene, mens antioksidanter i druekjerneoljen skal bidra til å jevne ut og beskytte mot skadelige frie radikaler.

2 / 5

COSMICA - Cosmica Stay Soft Lips

Cosmica Stay Soft Lips fra Cosmica skal tilføre intensiv fuktighet til leppene som holder i 24 timer. En pleiende og reparerende lip gloss med Q10 og vitamin E som skal etterlate en nydelig glans og duft av vanilje.

3 / 5

BABOR - Babor Super Soft Lip Oil

Super Soft Lip Oil fra BABOR er en nærende leppeolje med kirsebærfrøolje som skal gi myke, velpleide lepper med et hint av farge som skal passe alle.

4 / 5

SISLEY - Nutritive Lip Balm

Nutritive Lip Balm fra Sisley er en pleiende og fet leppebalm som skal sørge for plumpede og gjennomfuktede lepper hele dagen, takket være en god blanding av rike oljer og botanisk smør. Bruk den som en primer under leppestiften eller på områder som føles ekstra tørre.

5 / 5

BUXOM - Plump Shot Collagen-Infused Lip Serum

Plump Shot Collagen-Infused Lip Serum fra Buxom er et plumpend leppeserum som inneholder vegansk kollagen og kraftfulle ingredienser som skal gi leppene mer volum, jevne ut og tilføre fuktighet.
Les mer om produktet her.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER