Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 5

ARTDECO - Natural Cream Lipstick, farge nr. 618

Natural Cream Lipstick fra Artdeco kommer i en ny og grønnere linje, bestående av både resirkulert emballasje og opptil 90 prosent naturlige ingredienser som skal pleie og mykgjøre leppene.

2 / 5

SENSAI - Contouring Lipstick

Contouring Lipstick fra Sensai etterlater en nydelig finish som skal fremheve leppenes form, kontur og tekstur med en fløyelsmyk farge.

3 / 5

H&M BEAUTY - Cream Lip Color – Heart of the matter

Cream Lip Color fra H&M Beauty har en kremete sammensetning som gjør leppestiften lett å applikere – med et strøk skal du få fyldigere lepper. Den inspirerende fargepaletten gjør at du enkelt å finne en favoritt som varer over lenger tid.

4 / 5

GIORGIO ARMANI - Lip Power

Lip Power fra Giorgio Armani Beauty er en leppestift som kombinerer komfort og holdbarhet. Den lette formelen som er fremstilt takket være avansert teknologi skal etterlate en fargesterk leppestift som sitter på som støpt hele dagen.

5 / 5

CHRISTIAN DIOR - Rouge Dior Forever Lipstick

Rouge Dior Forever Lipstick fra Christian Dior består av lette, fløyelsmyke farger som gir et naturlig, glansfullt resultat og passer alle hudtoner.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER