Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 5

H&M BEAUTY - High And Mighty Mascara

High And Mighty Mascara fra H&M Beauty skal gi ekstra volum og lange, veldefinerte vipper med ekstravagant finish.

2 / 5

LANCÔME - Le 8 Hypnôse Mascara

Le 8 Hypnôse Mascara fra Lancôme er merkets første volummaskara tilsatt serum, pleiende ingredienser og 8 revitaliserende aminosyrer innkapslet i rent glass. Maskaraen skal umiddelbart gi fyldige og lenger vipper. Passer også for sensitive øyne.

3 / 5

YSL BEAUTY - Lash Clash Mascara

Lash Clash Mascara fra YSL Beautys er merkets nye banebrytende maskara som lover ekstra mye volum og ultrasorte, veldefinerte vipper. Lash Clash skal gi opptil 200 prosent økt volum etter bare 4 strøk, 24 timers holdbarhet og en uimotståelig couture-finish.

4 / 5

MAX FACTOR - Divine Lashes Mascara

Divine Lashes fra Max Factor er en maskara med en fjærlett formel som skal gi dramatisk volum, samtidig som den skal holde vippene myke, lag etter lag. Maskaraen er klumpfri, og skal hverken smudge eller smuldre opp.

5 / 5

MAC COSMETICS - Macstack Mascara Black Stack

Macstack Mascara Black Stack fra Mac Cosmetics er en høypigmentert maskara som kan bygges opp i volum til du er fornøyd med resultatet, uten at den klumper. Gjør seg både på lange og korte vipper, og passer selv den mest sensitive.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER