Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 4

SKINBETTER SCIENCE - AlphaRet Overnight Cream

AlphaRet Overnight Cream fra Skinbetter Science er en nattkrem som skal redusere synlige linjer, rynker og ujevn hud mens du sover. Den effektive formuleringen inneholder en unik AlphaRet®–teknologi som skal ha en synlig effekt på kort tid.
Les mer om produktet her.

2 / 4

DR. MED. CHRISTINE SCHRAMMEK - Time Control Night Cream

Time Control Night Cream fra Dr. med. Christine Schrammek er en rik og luksuriøs nattkrem, som skal regenerere og virke oppbyggende på hudens bindevev. Den skal forebygge nedbrytning av kollagen og elastin på en skånsom måte og i tillegg tilføre rikelig med fukt.

3 / 4

ECOOKING - Night Cream

Night Cream fra Ecooking er en ansiktskrem som skal sørge for langvarig fuktighet og redusere fine linjer. Night Cream inneholder ingrediensen argireline, som er skal virke oppstrammende på huden og etterlate en fornøyd hud.

4 / 4

BIOTHERM - Blue Therapy Uplift Night Cream

Blue Therapy Uplift Night Cream fra Biotherm er en oppstrammende og behangelig nattkrem som skal passe alle. Den skal styrke hudens elastisitet og fasthet ved hjelp av kollagenfraksjonspeptid samt "Red Algae"-ekstrakt, kjent som Rodophycea, som høstes langs Atlanterhavskysten. Den omsluttende nattkremen skal pleie og beskytte huden mot vanntap slik at du står opp med et frisk, glatt og glødende resultat.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER