Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 4

ARTDECO - Quick Dry Nail Laquer

Quick Dry Nail Laquer fra Artdeco består av en hurtigtørkende formula med en jevn og enkel påføringskost. Lakken inneholder proteiner og essensielle mineraler som magnesium, kalsium, kalium, fosfor og jern, samt vitamin B12 og vitamin C. Kommer i totalt 12 farger og er 100 prosent vegansk.

2 / 4

ESSIE - Hard To Resist Nail Strengthener

Hard To Resist Nail Strengthener fra Essie er en negleforsterker med en kosmetoklinisk testet neglepleie. Etter bare tre dager skal neglene føles sterkere, sunnere og beskyttet. Den naturlige rosafargen skal fremheve glød og forsegle fleksibiliteten i neglen.
Les mer om produktet her.

3 / 4

H&M BEAUTY - Nail Polish

Nail Polish fra H&M Beauty er en neglelakk med bredt utvalg av farger og effekter - med alt fra tidløse klassikere til de mest trendriktige fargene i både matte og skimrende konsistenser.

4 / 4

CHRISTIAN DIOR - Dior Vernis Nail Laquer- Nude Look 100

Dior Vernis fra Christian Dior er tilsatt økologisk silikon, som skal styrke neglens overflate og sikre ekstra lang holdbarhet. Kommer i nydelige farger med et bredt spekter av nyanser og god kost som gjør påføringen enkel og smidig.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER