Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 3

URTEKRAM NORDIC BEAUTY - One Drop

One Drop Shower Gel fra Urtekram Nordic Beauty er en dusjgel laget av 100 prosent naturlige og nedbrytbare ingredienser som sørger for mindre plastavfall, emballasje og vannbruk i produksjonen. Tilgjengelig i 4 herlig friske dufter: Strawberry Fields, Apple Bloom, Lemon Vanilla og Peach Blossom. Emballasjen er bærekraftig, laget av sukkerrøravfall.

2 / 3

WELEDA - Skin Food

Skin Food fra Weleda er nærmest et ikonisk produkt laget av økologiske, naturlig ingredienser som skal styrke hudbarrieren og gi umiddelbar fuktighet og glød. Kan brukes på tørre partier over hele kroppen - og blir brukt som en highlighter av mange makeup-entusiaster verden over.

3 / 3

KARMAMEJU - HOPE Body Oil

HOPE Body Oil fra Karmameju er en sensuell kroppsolje som er formulert for å gjenoppbygge og gi huden fukt. Næringsgivende E-vitamin, økologisk jomfruolivenolje og mandelolje skal beskytte mot frie radikaler og bidra til sterkere hud. De rene baseoljene er blandet med essensielle oljer fra eksotiske blomstre, tresorter og urter som sies å fremme optimisme og selvtillit. Oljene fra sandaltre, røkelse og patchouli, blandet med rose, ylang-ylang, vetiver og jasmin skal skape en eksklusiv aromaterapeutisk duft.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER