Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 8

KIEHL'S - Super Multi-Corrective Eye Zone Treatment

Super Multi-Corrective Eye Zone Treatment fra Kiehl's er en antialdrende øyenkrem som både skal stramme opp, jevne ut og lysne området rundt øynene i tillegg til å redusere hevelser. Øyekremen er blant annet ladet med blåbærekstrakt og kollagenpeptider som inneholder effektive antialdrende egenskaper. Den lette gelaktige konsistensen skal raskt absorberes i huden og etterlate et vakkert resultat.

2 / 8

PETER THOMAS ROTH - Instant FIRMx Eye Temporary Eye Tightener

Instant FIRMx Eye Temporary Eye Tightener fra Peter Thomas Roth er en quick-fix behandling som skal gi øyeblikkelige resultater. Den unike formelen skal bidra til å stramme opp og glatte ut huden rundt øyeområdet, og samtidig minimere tegn på kråkeføtter, fine linjer og dype rynker under øynene.
Les mer om produktet her.

3 / 8

BABOR - HSR High Skin Refiner Lifting Eye Cream

HSR High Skin Refiner Lifting Eye Cream fra BABOR er en luksuriøs antialdrende krem for behandling av området rundt øynene. Den skal jevne ut huden rundt øynene og sørge for et mer våkent blikk.

4 / 8

OLE HENRIKSEN - Banana Bright+ Eye Creme

Banana Bright+ Eye Creme fra Ole Henriksen er et bestselgerprodukt som øyeblikkelig skal lysne området under øynene og gi et mer oppløftende blikk. Inneholder lysreflekterende partikler som også skal kjøle ned og pleie øyenområdet.

5 / 8

FILORGA - Optim Eyes Cream

Optim-Eyes Eye Contour Cream fra Filorga er en bestselger fra merket. Øyekremen skal motvirke mørke ringer, synlig hovenhet og rynker som gjør at øynene ser trette ut takket være en styrkende, unik formel.

6 / 8

DR. MED CHRISTINE SCHRAMMEK - Sensiderm Eye Balm

Sensiderm Eye Balm fra Dr. med. Christine Schrammek er en mild og effektiv balm med kraftfulle ingredienser fra medisinske og ayurvediske planter. Den skal virke beroligende på irritasjon og rødhet samtidig oppstrammende og drenerende.

7 / 8

COSMICA - Age Delay Eye Cream UP 15 ml

Age Delay Eye Cream fra Cosmica er en lett, men intensivt fuktighetsgivende øyekrem for alle hudtyper. Den skal beskytte og styrke den tynne huden rundt øynene, samt redusere rynker, mørke ringer og poser under øynene.

8 / 8

SENSAI - Total Eye Treatment

Total Eye Treatment fra SENSAI er en duo som skal gi en oppløftende effekt som skal oppnås ved lagvis påføring av den kjølende essensen Refreshing Eye Essence og den varmende kremen Melty Rich Eye Cream. Denne banebrytende øyebehandlingen er unik da den ikke bare skal reparere huden rundt øynene, men også jobbe med å løfte musklene rundt og tilføre glød med lysreflekterende partikler.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER