Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 4

JANE IREDALE - Smooth Affair® Illuminating Glow Face Primer

Smooth Affair® Illuminating Glow Face Primer fra Jane Iredale skal jevne ut huden og gi et fuktet, glødende og strålende resultat.
Les mer om produktet her.

2 / 4

OLE HENRIKSEN - Banana Bright Sun-Kissed Face Primer

Banana Bright Sun-Kissed Face Primer fra Ole Henriksen inneholder lysreflekterende partikler som skal få frem det beste i produktene som legges på huden når denne blir brukt som base.

3 / 4

SISLEY - Double Tenseur Instant & Long-Term

Double Tenseur Instant & Long-Term fra Sisley er en fuktgivende primer som sørger for at sminken smelter inn i huden og ser helt naturlig ut på overflaten. Produktet er beriket med nærende ingredienser som skal få frem nydelig glød og gi en umiddelbar utglattende effekt.

4 / 4

GIORGIO ARMANI BEAUTY - Luminous Silk Face Primer

Luminous Silk Face Primer fra Giorgio Armani Beauty er en pleiende primer som skal gi mer glød og fuktighet til huden, og i tillegg sørge for at sminken sitter på hele dagen. Passer til alle hudtyper.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER