Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 5

DR. BARBARA STURM - Enzyme Cleanser

Enzyme Cleanser fra Dr. Barbara Sturm er et 2-i-1 produkt med en skummende rens og peeling som skal rengjøre og mildt eksfoliere huden. Passer til en kombinert eller fet hudtype. Inneholder en cocktail av enzymer som jobber sammen for å fjerne gamle hudceller, sminke og smuss fra forurensinger. Huden skal føles ren, klar og myk.

2 / 5

ACO - Spotless Daily Face Wash

Spotless Daily Face Wash fra ACO er et dyptrensende ansiktsvask for fet og uren hud. Inneholder salisylsyre, som skal forebygge kviser og hudormer, rengjøre porene i dybden og etterlate en frisk hud.

3 / 5

DERMALOGICA - Daily Milkfoliant

Daily Milkfoliant fra Dermalogica er en havrebasert pulverpeeling som skal jevne og lindre huden, samtidig som den skal styrke hudens fuktighetsbarriere slik at du får frem ny, strålende glød. Inneholder AHA, BHA, arginin og fermentert gjær fremstilt fra ølgjær og drueekstrakt som skal sørge for en skånsom kjemisk peeling, samtidig som den mykgjør huden.
Les mer om produktet her.

4 / 5

ELEMIS - Pro-Collagen Cleansing Balm

Pro-Collagen Cleansing Balm fra Elemis er en fet balm som skal løse opp sminke, daglig smuss og forurensning, mens den renser huden i dybden. Inneholder luksuriøse voks av rose og mimosa som er fylt med nærende hyllebær, stjerneblomst, optimega oljer og mettet med den antialdrende algen Padina Pavonica. Huden skal føles stram, med en ny, vakker glød.
Les mer om produktet her.

5 / 5

DR. MED. CHRISTINE SCHRAMMEK - Super Soft Cleanser

Super Soft Cleanser fra Dr. med. Christine Schrammek er en rik rensekrem som skånsomt skal rense hudoverflaten for overflødig talg, sminke, spor fra forurensing og smuss. Den skal pleie og ivareta en sunn hudbarriere.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER