Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 4

BEAUTÉ PACIFIQUE - STAY TANNED self tanning lotion

Stay Self-Tanning Lotion fra Beauté Pacifique er et perfekt alternativ til selvbruning som også skal fukte huden i dybden og etterlate en naturlig vakker, solgyllen glød. Den myke og lette konsistensen gjør den enkel å fordele og sikrer en jevn påføring uten å etterlate skjolder.

2 / 4

IDA WARG BEAUTY - Tanning drops

Tanning Drops fra Ida Warg Beauty skal sørge for en uimotståelig sommerglød takket være dråper som er lett å blande ut med natt- eller dagkremen for et gradvis solkysset resultat. Presiser styrken etter hvor mange dråper du blander med ansiktskremen. 100% Vegansk.

3 / 4

DIOR - Dior Bronze Self Tanning Jelly Face

Self-Tanning Jelly Gradual Glow fra Dior skal etterlate en forbedret hud og gjenskape en jevn og naturlig brunfarge som etter noen timer i solen. Den strålende, solbrune gløden skal bli sterkere for hver dag.

4 / 4

BONDI SANDS - Pure Gradual Tanning Lotion

Pure Gradual Tanning Lotion fra Bondi Sands er perfekt for deg som ønsker en naturlig glød som kan bygges opp. Vegansk, Cruelty Free, 100 % resisrkulerbar og dermatologisk testet.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER