Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 10

VICHY - Liftactiv Specialist B3 Serum

Vichy Liftactiv Specialist B3 Serum fra Vichy skal redusere mørke pigmentflekker og bekjempe aldringstegn. Hudtonen skal fremstå mer jevn og stram takket være ingredienser som niacinamid, glykolsyrekompleks, vulkansk vann, vitamin C og bio-peptider.

2 / 10

DR. BARBARA STURM - Glow Drops

Glow Drops fra Dr. Barbara Sturm skal gi nytt liv og en sunn glød til et slitent ansikt. Inneholder ekstrakt fra villrose og polygonum bistorta root som skal redusere synligheten av porer og jevne ut hudtonen. Purslane, som har høye verdier av vitaminer og omega 3 skal redusere irritasjon, mens hyaluronsyre gi huden en skikkelig fuktboost.

3 / 10

DERMALOGICA - Circular Hydration Serum

Circular Hydration Serum fra Biotherm er et langtidsvirkende fuktighetsserum som umiddelbart skal tilføre intens fuktighet og booste alle ansiktets hudlag. Hyaluronsyre og organisk silisium skal etterlate en glødende hud som stråler hele dagen.
Les mer om produktet her.

4 / 10

NEW NORDIC - Hyaluronic Active Serum

Hyaluronic Active Serum fra New Nordic fra er rikt på hyaluronsyre og tindved, som skal gi huden et penere og mer ungdommelig utseende. Serumet er parfymefritt og passer for tørr, normal og sensitiv hud.
Les mer om produktet her.

5 / 10

COSRX - Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Advanced Snail 96 Mucin Power Essence fra COSRX er et kultprodukt som skal gi huden en magisk umiddelbar glød. Essensen inneholder 96 prosent filtrert sneglesekret som skal gi huden en fuktboost, minimere aknearr og pigmentering. Passer alle hudtyper, også den mest sensitive.
Les mer om produktet her.

6 / 10

JORGOBÉ - Niacinamide Serum

Niacinamide Serum fra Jorgobé inneholder en høy konsentrasjonen av niacinamid som skal gjenskape hudens naturlige fuktbalanse, redusere forekomsten av urenheter og bidra til en friskere og jevnere hudtone.
Les mer om produktet her.

7 / 10

EXUVIANCE - Lift Volumizing Concentrate

Lift Volumizing Concentrate fra Exuviance er et konsentrat av hyaluronsyre og neoglukosamin som skal stimulere huden til en fornyet spenst og fylde. Serumet har en skånsom formel som sørger for at det kan brukes både dag og kveld. Passer for alle hudtyper.

8 / 10

KIEHL'S - Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum fra Kiehl's leveres i små mengder for å maksimere fordelene med retinol og samtidig minimere ubehag. Kiehl's kombinerer anti-age retinol som skal nære med peptider og styrkende ceramider, slik at huden blir mer mottakelig for vitamin A. Resultatet er synlig fornyet og forbedret hudtekstur uten komplikasjoner.

9 / 10

EXUVIANCE - Soothing Recovery Serum

Soothing Recovery Serum fra Exuviance er utviklet for følsom og reaktiv hud. Serumet skal gi en umiddelbar beroligende effekt samtidig forebygge rødme og tørrhet i huden.

10 / 10

RITUALS COSMETICS - The Ritual of Namaste Bakuchiol Natural Booster

The Ritual of Namaste Bakuchiol Natural Booster skal forbedre og jevne ut hudtonen takket 99 prosent ingredienser fra naturen. Bakuchiol er rik på antioksidanter og kjent for sine betennelsesdempende egenskaper, og med vegansk erstatning for retinol skal cellefornyelsen stimuleres og hudens elastisitet øke.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER