Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 5

L'ORÉAL PROFESSIONNEL - Metal DX

Metal DX fra L'Oréal Professionnel er en rensende kremsjampo som er en del av en hårpleieserie som skal rense håret for metallpartikler. Kan anvendes etter alle type profesjonell hårfarginger og bleking. Sjampoen er beriket med glicoamine og Ionene som skal rense hårfiberen og etterlate glansfullt hår.

2 / 5

LÖWENGRIP - Level Up – Volumizing Shampoo

Level Up – Volumizing Shampoo fra Löwengrip skal gi masse volum, samtidig som den også skal bevare fargen på håret. Produktet inneholder et volumgivende kompleks med aktive ingredienser i form av hveteprotein, ricinolje og provitamin B5 som skal skape fylde, fuktighet og en mykgjørende effekt, uten å tynge ned.

3 / 5

IDA WARG BEAUTY - Moisture Shampoo

Moisture Shampoo fra Ida Warg Beauty er en ekstra fuktighetsgivende, mykgjørende sjampo med velgjørende kokosolje for grovt, tørt og glansløst hår. Dufter søt karamell og vanilje. 100 % vegansk.

4 / 5

ELENI & CHRIS - Dermamin Dandruff Relief

Dermamin Dandruff Relief fra Eleni & Chris inneholder Aloe vera som skal virke kjølende, fuktgivende og lindre irritasjon som rødhet og kløe. Hodebunnen skal føles behagelig og håret rent og luftig med en vakker glans.

5 / 5

ORIBE - Gold Lust Repair & Restore Shampoo

Gold Lust Repair & Restore Shampoo fra Oribe skal skånsomt vaske og gjenopplive tørt hår, samt tilføre rikelig med glans, sunnhet og virke balanserende for hodebunnen.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER