Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 9

LA ROCHE-POSAY - Anthelios UVmune 400 ultralett krem

Anthelios UVmune 400 fra La Roche-Posay er en ultralett solkrem med meget høy, fotostabil og bredspektret beskyttelse. Kremen skal beskytte huden mot de ultralange UVA og UVA-strålene og i tillegg virke pleiende.

2 / 9

VICHY - Vichy Capital Soleil UV age daily SPF50+

Vichy Capital Soleil UV age daily SPF50+ fra Vichy er en lett solkrem som ved hjelp av SPF50+ skal gi svært høy beskyttelse til huden. Den er beriket med probiotiske fraksjoner, peptider og niacinamid som skal forebygge rynker, pigmentering og oksidativt stress forårsaket av UV-stråler og forurensning.

3 / 9

SUNTIQUE - I`m Aqua

I`m Aqua fra Suntique er en solkrem for tørr og sensitiv hud. Den består av 65 prosent fuktighetsgivende ingredienser som skal virke beroligende, hydreremde og kjølende. Gir en bredspektret beskyttelse mot både UVA og UVB, samt virker vannresistent.

4 / 9

COSRX - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++ fra COSRX er en lett og fuktighetsgivende ansiktskrem med høy UV-beskyttelse, takket være fysiske og kjemiske filtre. Den skal ikke etterlate hvite skjolder og tilvende seg alle hudtoner. I tillegg trekke raskt inn i huden uten å føles fet eller klissete, og kan brukes året rundt.
Les mer om produktet her.

5 / 9

DR. MED. CHRISTINE SCHRAMMEK - Solar+ Protect Fluid Spf 50

Solar+ Protect Fluid Spf 50 fra Dr. med. Christine Schrammek er en intensiv krem med UV-beskyttelse og SPF 50. Kombinasjon av fysisk og kjemisk filtre skal sørge for trygg beskyttelse mot skadelige UVA- og UVB stråler. Passer alle hudtyper.

6 / 9

HELIOCARE - Heliocare 360° Airgel SPF 50

360° Airgel SPF 50 fra Heliocare er en kremet og luftig mousse til ansiktet som skal smelte raskt inn i huden og gi en ultralett finish. Skal passe for alle hudtyper, og spesielt de som ønsker en så lett følelse som mulig. Kremen skal beskyttelse mot skadevirkningene av UVA- og UVB-stråling, synlig lys (HEV) og infrarød stråling (IR). Sammensetningen skal også bidra til å reparere oksidative skader fra sollys.

7 / 9

COSMICA - Sun Body Mousse SPF 30

Sun Body Mousse SPF 30 UP fra Cosmica er en lett solbeskyttende mousse for hele kroppen. Formelen skal absorbere raskt uten å føles lissete og tilføre rikelig med fukt. Passer for alle hudtyper, også sensitiv hud.

8 / 9

CLINIDERM - Cliniderm Age Defence Sun Face Cream SPF 30

Age Defence Sun Face Cream SPF 30 fra Cliniderm er en lett solkrem som skal legge seg som et slør på huden uten å tette porer, takket være en formulering som skal beskytte mot solens skadelige stråler og motvirke synlige aldringstegn. Antioksidantene vitamin C og Q10 skal beskytte mot frie radikaler, mens hyaluronsyre og flere aktivt fuktbindene ingredienser bevare fuktbalansen i huden.

9 / 9

COSMICA - Sun Transparent Spray SPF 30

Sun Transparent Spray SPF 30 fra Cosmica er en intensivt fuktighetsgivende, transparent solspray som skal gi umiddelbar beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler, samt virke avkjølende og oppfriskende, uten å etterlate noen hvite skjolder på huden. Sprayen er beriket med mykgjørende ingredienser uten fargestoffer og er ekstra vann- og svetteresistent.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER