Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 3

TWEEZERMAN - Slant Tweezer Pretty in Pink

Slant Tweezer fra Tweezerman er en pinsett som skal gripe tak i hvert hårstrå og være enkel å bruke. Tuppen av pinsetten er håndfilt og har en spesialdesignet 25 graders vinkel og perfekt gripeevne.
Les mer om produktet her.

2 / 3

BABYLISS - Deep Waves

Deep Waves fra BaByliss er en bølgetang som skal gjøre det enkelt å lage vakre, dype bølger. Topptemperaturen på 200 °C og et Advanced Ceramics™ varmesystem skal opprettholde konstant høy varme under bruk og gjøre det enkelt å oppnå drømmefrisyren.
Les mer om produktet her.

3 / 3

DYSON - Airwrap fønebørste 5i1

Airwrap fønebørste fra Dyson er et komplett sett for enhver frisyre. Det 5-i-1 hårverktøyet kan brukes til å føne, rette ut og krølle for å lage nydelige frisyrer uten ekstremvarme. Børsten er keramisk belagt for å fordele varmen jevnt og forhindre overoppheting.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER