Costume Skjønnhetsfavoritter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

1 / 6

DR. MED CHRISTINE SCHRAMMEK - Vitamin C Beauty Flash

Vitamin C Beauty Flash fra Dr. med. Christine Schrammek inneholder vitamin C serum som skal stimulere kollagenproduksjonen, forebygge hyperpigmentering og etterlate glød.

2 / 6

COSMICA - Cosmica Face Glow Vitamin C Booster P 30 ml

Face Glow Vitamin C Booster fra Cosmica er et meget konsentrert og effektivt vitamin C-serum som skal forbedre hudens glød, jevne ut hudtonen og redusere pigmentflekker samt beskytte huden mot frie radikaler. Serumet inneholder også papain, et eksfolierende enzym som skånsomt skal eksfolierer huden og gi en umiddelbar, frisk og langvarig glød.

3 / 6

EMMA S. - Vitamin C 10 Booster

Vitamin C 10 Booster fra Emma S inneholder et høyt og effektivt innhold av 10 prosent vitamin-C som skal gi huden ny energi og glød.

4 / 6

ECOOKING - Vitamin C Serum

Vitamin C Serum fra Ecooking er et effektivt serum med høyt innhold av vitamin C, som har en klinisk dokumentert effekt. Serumet skal gi huden en fuktighetsboost og redusere linjer, rynke og hyperpigmentering ,takket være ingredienser som hyaluronsyre og natrium-PCA.

5 / 6

KLAIRS - Freshly Juiced Vitamin Drop

Freshly Juiced Vitamin Serum fra Klairs inneholder konsentrert, stabilt C-vitamin som er en antioksidant som skal bekjempe hudens aldring og jevne ut hudtonen, minske pigmentflekker, og samtidig øke hudens spenst. Passer alle hudtyper, også den mest sensitive.

6 / 6

NEOSTRATA - Illuminating Serum

Illuminating Serum fra Neostrata er et kraftig serum som skal redusere hyperpigmenteringer, lysne misfarginger og gi vakker glød ved hjelp av flere ulike aktive ingredienser.

Slik deltar du i konkurransen

STEM & VINN HER

Til slutten av oktober 2022 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2022.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes. Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter. Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Du skal være over 18 år for å delta.

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2022.

STEM & VINN HER