Vinnerne av Costume Skjønnhetsfavoritter 2021

Fra den beste parfymen til sjampoen som sikrer et glansfullt hår - Dere har stemt på yndlingsproduktene deres blant de nominerte til Costume Skjønnhetsfavoritter 2021. Vi har nå kåret vinnerne - se her om det var dine favoritter som gikk av med seieren.

Nedenfor finner du de 46 Skjønnhetsfavorittene - se produktene du bør invitere inn i skjønnhetsrutinen din. Kanskje skal de stå på årets ønskeliste?

1 / 46

Vinner i kategorien: Solbeskyttelse

FENTY SKIN - Hydra Vizor Invisible Moisturizer Broad Spectrum SPF 30 Sunscreen
Hydra Vizor Invisible Moisturizer Broad Spectrum SPF 30 fra Fenty Skin er en 2-i-1 fuktighetskrem og solkrem med SPF 30. Den skal være lett på huden, oljefri og virke usynlig på alle hudtoner – helt uten hvitt filter! Den skal i tillegg gi masse fukt og forhindre pigmentflekker. Passer perfekt under make-up for deg som liker en dewy, frisk glød hele dagen.

2 / 46

Vinner i kategorien: Hudforbedrende serum

DERMALOGICA - Smart Response Serum
Smart Response Serum fra Dermalogica skal respondere på hudens skiftende behov. Den avanserte formelen skal gjenkjenne og behandle mikroendringer i huden, før de er synlige for det blotte øyet. Serumet responderer på hudens behov ved å fukte, lindre, lysne eller stramme opp på enkelte områder takket være SmartResponse-teknologi – en revolusjonerende kombinasjon av fire målrettede og aktive ingredienser.

3 / 46

Vinner i kategorien: Vitamin C

OLE HENRIKSEN - Banana Bright Vitamin C Serum
Banana Bright vitamin C serum fra Ole Henriksen er et effektivt anti-aging serum som inneholder en kraftig 20% syre-cocktail av C-vitamin, PHA og hyaluronsyre som skal reduserer pigmenteringer og jevne ut hudtonen, i tillegg til å gi glød. PHA-syre skal forbedre hudens struktur mens hyaluronsyre gi fukt og fylde. I tillegg inneholder også dette Banana Bright produktet et bananpudder-inspirert ingrediens som skal lysne øyeblikkelig. Resultatet er en fyldigere hud full av glød og utstråling.

4 / 46

Vinner i kategorien: Ansiktsolje

AURELIA - Cell Repair Night Oil
Cell Repair Night Oil fra Aurelia er en prisbelønt olje som intensivt skal booste huden mens du sover om natten. Naturlige og plantebaserte ingredienser skal sørge for at denne deilige oljen umiddelbart skal absorbere inn i huden. Kalahariolje skal tilføre rikelig med essensielle fettsyrer, mongongoolje omstrukturere og fornye epidermis mens kigelia skal stramme opp og styrke huden. Passer alle hudtyper.

5 / 46

Vinner i kategorien: Kroppspleie

ELIZABEETH ARDEN - Green Tea Honey Drops Body Cream
Green Tea Honey Drops Body Cream fra Elizabeth Arden er en fuktighetsgivende krem, tilsatt den perfekte blandingen av beroligende grønn te og honning som skal virke mykgjørende og skjemme bort en tørr vinterhud. Kremen har en fantastisk duft av grønn te.

6 / 46

Vinner i kategorien: Hånd- og fotpleie

RITUALS COSMETICS - The Ritual of Sakura Hand Wash
The Ritual of Sakura Hand Wash fra Rituals Cosmetics skal virke pleiende og fuktgivende for hendene, samtidig som den fyller baderommet med en fantastisk duft..

7 / 46

Vinner i kategorien: Øyepleie

OLE HENRIKSEN - Banana Bright Eye Creme
En gul øyekrem som inneholder spesialutviklede pigmenter som skal lysne, stramme opp og fukte øyeområdet. Skal også virke optimal som en base under sminken og bruker slagordet- «Wake up before you makeup». Passer alle hudtyper.

8 / 46

Vinner i kategorien: Toner

AVENE - Gentle Toner
Gentle Toner fra Avene er et mykgjørende og beskyttende ansiktsvann for tørr og sensitiv hud. Den skal fjerne rester etter sminke og etterlate en frisk og fuktet hud.

9 / 46

Vinner i kategorien: Ampuller

BABOR - Perfect Glow Ampulle
Perfect Glow Ampulle fra BABOR er en av merkets hjørnesteiner. Som verdensledende i ampulleproduksjon har BABOR mange varianter å velge i til ulike hudtilstander. Perfect Glow er en av bestselgerne og er også blitt utnevnt som «selfie-ampullen». Den skal tilføre huden intens fuktighet, jevne ut optiske ujevnheter, forfine hudstrukturen, beskytte mot frie radikaler og det blå lyset fra pc og mobiltelefoner.

10 / 46

Vinner i kategorien: Solkysset Glød

CAMILLA PIHL COSMETICS - Beauty Camilla Pihl Creamy Highlighter Palette
Creamy Highlighter Palette fra Beauty Camilla Pihl er et multifuksjonelt produkt og en av Camillas absolutte favoritter for en dewy glød! Paletten inneholder fire farger som skal komplimentere alle hudtoner og smelte inn i huden. Bruk de ulike fargene alene eller sammen for en unik, personlig blanding. Kan brukes som en highlighter og som øyenskygge.

11 / 46

Vinner i kategorien: Ansiktsmaske

BABOR - Moisturizing Foam Mask
Moisturizing Foam Mask fra BABOR er kjent som askepottmasken, primeren og fresh-up-masken! BABORs Moisturizing Foam Mask skal nære huden, etterlate en utglattende effekt, økt glød og vitalitet. En skikkelig boost til huden.

12 / 46

Vinner i kategorien: Primer

SENSAI - Glowing Base
GLOWING BASE fra Sensai er en lysreflekterende og skimrende primer som skal sørge for at sminken sitter på plass hele dagen.

13 / 46

Vinner i kategorien: Kroppsskrubb

RITUALS COSMETICS - The Ritual of Mehr Body Scrub
The Ritual of Mehr Body Scrub fra Rituals Cosmetics er en kroppskrubb beriket med ingredienser fra naturen. Inneholder sukkerkorn og søt appelsin-peel som skal fjerne døde hudceller og etterlate en frisk og glødende hud.

14 / 46

Vinner i kategorien: Rens

OLE HENRIKSEN - Truth Juice Daily Cleanser
Juice Daily Cleanser fra Ole Henriksen er et renseprodukt som skal fjerne smuss og makeup, samt rense i dybden av fet og oljete hud for å etterlate en fornyet og strålende sunn glød. Den luksuriøse konsistensen av gele-krem og den vanedannende duften skal gjøre underverk på sansene. Truth Juice ™ Daily Cleanser er laget med appelsin-vann og PHA, som skal rense i dybden og styrke huden i ett enkelt trinn – uten å strippe den for fukt.

15 / 46

Vinner i kategorien: Leppeprodukter

FENTY BEAUTY - Gloss Bomb Lip Luminizer
Gloss Bomb Lip Luminizer fra Fenty Beauty kommer i nyanser håndplukket av Rihanna selv. Gloss Bomb skal sørge for fyldigere lepper som ikke føles klissete. Inneholder sheasmør som skal fukte i dybden og vitamin A som skal pleie leppene. Som en ekstra bonus kommer den med en XXL-kost som gjør at du kun trenger et strøk.

16 / 46

Vinner i kategorien: Concealer

BARE MINERALS - Liquid Mineral Concealer
Original Liquid Mineral Concealer fra bareMinerals består av en lett, kremete formel med byggbar dekkevne som skal redusere synligheten av ujevnheter under øynene. Den hudforbedrende formelen skal gi næring og fuktighet til huden, uten å legge seg seg i fine linjer. Concealeren er helt fri for silikon, talkum og olje, og skal over tid forbedre hudstrukturen og mørke ringer.

17 / 46

Vinner i kategorien: Bryn og vipper

GRANDE LASH-MD - Enhancing Serum
LASH-MD Enhancing Serum fra Grande skal gi lange, fyldige og definerte bambivipper som de fleste drømmer om.

18 / 46

Vinner i kategorien: Foundation

BAREMINERALS - Original Liquid Mineral Foundation SPF 20
Original Liquid Mineral Foundation SPF 20 fra bareMinerals er en vegansk, flytende foundation inspirert av bareMinerals' bestselgende Original Loose Mineral Foundation, laget med minimalt antall ingredienser for naturlig dekk. Den skal forbedre hudens struktur over tid.

19 / 46

Vinner i kategorien: Farget dagkrem

IT COSMETICS - IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ SPF50+
Your Skin But Better CC+ SPF50+ fra IT Cosmetics er en CC-krem med god dekkevne som skal korrigere hudtonen, virke anti-aldrende og beskyttende med SPF 50+. Dette skjønnhetsproduktet er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger for å gi optimal fukt til huden, samtidig som den skal dempe synligheten av ujevnheter og kviser.

20 / 46

Vinner i kategorien: Dagkrem

ELIXIR COSMECEUTICALS - Niactil Advanced Pro
Niactil Advanced Pro fra Elixir Cosmeceuticals inneholder konsentrerte ingredienser som passer de fleste hudtilstander. Virkemåten er snill, men aktiv. Den skal styrke, reparere, tilføre fukt og skånsomt fjerne døde hudceller. Passer til alle hudtyper som savner en klarhet i huden og mangler spent og glød.

21 / 46

Vinner i kategorien: Nattpleie

OLE HENRIKSEN - Goodnight Glow Retin-Alt Sleeping C
Goodnight Glow Retin-Alt Sleeping C fra Ole Henriksen er en rik nattkrem utviklet med utgangspunkt i Oles filosofi som handler om å EKSFOLIERE. BEHANDLE. PLEIE. Den skal balansere eksfolierenede ekstrakter med dypt fuktighetsgivende og nærende ingredienser, som gjør den anvendelig for selv den mest følsomme huden. Ingrediensen bakuchiol – en naturlig retinol-lignende ingrediens – skal booste cellefornyelsen, redusere fine linjer, rynke og hyper-pigmenteringer uten å irritere eller gjøre huden følsom for solen. AHAs fra fem forskjellige kilder som skal jevne ut hudtonen og forbedre strukturen betydelig.

22 / 46

Vinner i kategorien: Ansiktsmist

CAUDALIE - Beauty Elixir
Plantebasert ansikts-mist som glatter ut fine linjer, strammer inn porer og gir huden en umiddelbar glød. Består av 100% naturlige ingredienser.

23 / 46

Vinner i kategorien: Ansiktsskrubb

DERMALOGICA - Daily Microfoliant
Daily Microfoliant fra Dermalogica er et risbasert enzympulver som i kontakt med vann skal eksfoliere huden skånsomt, fjerne døde hudceller og gi umiddelbart glattere og jevnere hudoverflate. Kornene skal bidra til å balansere ujevn pigmentering, virke lindrende og etterlate huden klar og revitalisert.

24 / 46

Vinner i kategorien: Herreparfyme

HUGO BOSS - Boss Bottled Eau De Parfum
Boss Bottled Eau de Parfum fra Hugo Boss kombinerer friskheten av eple og bergamott med kardemomme og elegante noter fra vetiver.

25 / 46

Vinner i kategorien: Dameparfyme

GIORGIO ARMANI - My Way Eau de Parfum
My Way fra Giorgio Armani er en duft for opplevelser og utforskninger for en nysgjerrig dame som er klar for å utvide horisonten. Denne feminine duften består av ingredienser med lysende og perlende toppnoter fra bergamot som møter appelsinblomst fra Egypt, forsterket med hjertenoter av tuberose og jasmin fra India. Duften avrundes med basenoter av sedertre fra Virginia i samspill med sensuell vanilje fra Madagaskar og hvit musk.

26 / 46

Vinner i kategorien: Indre skjønnhet

NEW NORDIC - Collagen & Hyaluron Beauty Powder
Collagen & Hyaluron Beauty Powder fra New Nordic skal forbedre hudens elastisitet og motvirker synligheten av rynker.

27 / 46

Vinner i kategorien: Hårpleie

THE ORDINARY - Multi-Peptide Serum for Hair Density
Multi-Peptide Serum for Hair Density fra The Ordinary er et konsentrert serum designet for å fremme sunt hår. Formelen består av ingredienser som skal fremme tykkere, tettere, fyldigere og sunnere hår.

28 / 46

Vinner i kategorien: Tørrsjampo

KÉRASTASE - Fresh Affair
Fresh Affair Dry Shampoo fra Kérastase er en tørrsjampo beriket med E-vitamin og risstivelse som øyeblikkelig skal absorbere overflødig olje for å friske opp hår og hodebunn. Den er egnet til alle hårtyper og duften av neroli-noter etterlater en frisk følelse.

29 / 46

Vinner i kategorien: Sjampo

AVEDA - Invati Advanced Light shampoo
Invati advanced Light shampoo fra Aveda er en 95% naturlig fremstilt sjampo som skal virke eksfolierende, dyptrensende og fornyende mot hodebunnen. Konsistensen skal gi en ren, vektløs og luftig følelse. Den passer også til tykt og fyldig hår.

30 / 46

Vinner i kategorien: Hårmaske/Leave in

SEBASTIAN PROFESSIONAL - No.Breaker
No.Breaker fra Sebastian Professional er en leave-in spray med det beste av to verdener innenfor hårpleie og styling. Laget for dem som elsker å eksperimentere med håret sitt, men som har fått hårstrukturen skadet på grunn av bruk av varme redskaper og kjemikalier. 87 % av ingrediensene har naturlig opphav, for eksempel eplesyre og stylingpolymere som skal trenge dypt inn i hårets skjellag, skape nye hårbånd og reparere selv store skader forårsaket av varme redskaper og kjemiske behandlinger. Opplev inntil 99 % mindre skade på håret med denne bonding og styling leave-in hybridsprayen.

31 / 46

Vinner i kategorien: Retinol

ELIZABETH ARDEN - Retinol Line Erasing Night Serum
Retinol Line Erasing Night Serum fra Elizabeth Arden er et retinolserum som skal jobbe målrettet med å redusere synligheten av linjer og rynker samtidig gi en forbedret hudstruktur og jevnere hudtone.

32 / 46

Vinner i kategorien: Øyemakeup

KVD BEAUTY - Tattoo Liner
Tattoo Liner fra KVD Beauty er en prisbelønnet, vegansk, flytende eyeliner med en ultra-presis børstespiss som skal gjøre det enklere å tegne den perfekte eyelineren. Børstespissen er utviklet med inspirasjon fra de ultra-presise tattoveringsnålene som gir den ypperst presisjon og gjør det enkelt å legge en presis eyeliner – uansett hvilken look man er ute etter.

33 / 46

Vinner i kategorien: Behandlinger/SPA

IKOU - Aromatherapy Ultrasonic Diffuser
Aromatherapy Ultrasonic Diffuser fra iKOU er en diffuser som skal forfriske hjemmet, samtidig som den skal tilføre en aroma av eteriske oljer i luften du puster inn. Eteriske oljer skal ha en dypt beroligende effekt på sansene og sinnsstemningen. De kan gjøre deg avslappet, gi økt energi, få deg til å fokusere bedre og bidra til bedre søvnkvalitet i tillegg til å påvirke humøret. iKOU sin diffuser har i tillegg et stilrent design og er en fin detalj i hjemmet.

34 / 46

Vinner i kategorien: Anti-aldrende krem

BABOR - Doctor Babor Collagen Booster Cream
Doctor Babor Collagen Booster Cream fra BABOR er en fuktighetskrem med god holdbarhet som skal øke hudens spenst og fylde, redusere fine linjer, rynker og styrke hudens beskyttende barrierefunksjon.

35 / 46

Vinner i kategorien: Fuktserum

LA ROCHE-POSAY - Hyalu B5 Serum
Hyalu B5 serum fra La Roche-Posay er et effektivt serum til rynker og hud som mangler fylde. Serumet skal umiddelbart virke plumpende og gi fylde, i tillegg til fukte og stramme opp huden. Vidunderprodukt for umiddelbar glød.

36 / 46

Vinner i kategorien: Sommerglød

SENSAI - Bronzing Gel
Bronzing Gel fra Sensai skal gi en gyllen farge, passer alle hudtoner og etterlater et naturlig resultat.

37 / 46

Vinner i kategorien: Kroppsolje

BABOR - Shaping Dry Body Oil
Shaping Dry Body Oil fra BABOR er svaret på den perfekte after-shower-oljen og når kroppen trenger “det lille ekstra”. Dry Body Oil skal tilføre huden næring, gjøre den myk, smidig og etterlate en komfortabel lett hudfølelse. Berikede planteoljer skal trekke inn og tilføre det overhuden mangler av fettstoffer.

38 / 46

Vinner i kategorien: Blush

JANE IREDALE - Glow Time Blush & Highlighter Stick
Glow Time Blush & Highlighter Stick fra Jane Iredale er et kremet produkt som takket være sin myke formel smelter inn i huden og gir en naturlig glød. Produktet er lett å påføre og passer perfekt for å fremheve, skulpturere og varme opp kinn, øyne og lepper. Inneholder jojobaolje som skal glatte ut og tilføre masse fukt til huden.

39 / 46

Vinner i kategorien: Foundationpudder

BAREMINERALS - Original Loose Mineral Foundation SPF 15
Original Loose Mineral Foundation SPF 15 fra bareMinerals er den prisbelønnede mineralfoundationen bestående av kun fem mineraler. Det høyt elskede produktet har en byggbar dekkevne, skal virke hudforbedrende og oljeregulerende. Passer til alle hudtyper.

40 / 46

Vinner i kategorien: Pleie i dusjen

ECOOKING - Intimate Wash
Intimate Wash fra Ecooking er en intimsåpe med melkesyre og inulin som skal øke veksten av sunne bakterier. Inneholder også vitamin-E og aloe vera. Dermatologisk testet og parfymefri.

41 / 46

Vinner i kategorien: Beauty Gear

REAL TECHNIQUES - Real Techniques Everyday Essentials
Everyday Essentials fra Real Techniques inneholder et sett med koster for både ansikt, kinn og øyne. Bruk kostene om hverandre om du så trenger å legge foundation, pudder, rouge eller øyenskygge.

42 / 46

Vinner i kategorien: Anti-aldrende serum

NUXE - Super Serum fra Nuxe
Super Serum fra Nuxe er et effektivt anti-aldringskonsentrat med et patentert botanisk kompleks [FR] som skal stimulere hudens naturlige mekanismer. Fra første dråpe skal huden bli glattere og mer utfylt. I løpet av få uker skal huden framstå som forvandlet – dype og fine linjer skal være utglattet, huden fastere, hudtonen jevnere, mørke flekker visket bort og porene sammentrukket.

43 / 46

Vinner i kategorien: Deodorant

BIOTHERM - Biotherm Deo Pure
Deo Pure Roll-On fra Biotherm er en deodorant som skal virke i opptil 24 timer og gi en behagelig, ren, myk og glatt følelse. Den lette, silkemyke hinnen skal beskytte og pleie huden. Motvirker lukt, smitter ikke av og er lett å påføre.

44 / 46

Vinner i kategorien: Conditioner

SHU UEMURA ART OF HAIR - Urban Moisture Conditioner
Urban Moisture Conditioner fra Shu Uemura er en nærende balsam med ingredienser som moringa og ekstrakt fra røde alger for tørt hår som er påvirket av vind og vær. Den skal virke fuktgivende, nærende og etterlate sunt hår.

45 / 46

Vinner i kategorien: Maskara

MAYBELLINE NEW YORK - Lash Sensational Sky High
Lash Sensational Sky High fra Maybelline New York skal gi volum og uendelig lengde. Fleksibel og lang maskarabørste skal føye seg etter vippene for å gi volum og lengde til hver enkelt vippe fra rot til spiss. Formelen, som er beriket med bambusekstrakt og fiber skal etterlate lange, fyldige vipper som føles lette. Velegnet til sensitive øyne.

46 / 46

Vinner i kategorien: Hårstyling

BUMBLE AND BUMBLE - Bb Bond-Building Repair Styling Crème
Bond-Building Repair Styling Crème fra Bumble and bumble er en stylingkrem som skal styrke håret og reparere ytterlige skader med innhold av Honey Bond Building Complex. Stylingkremen skal også beskytte mot varmeverktøy, forhindre slitasje og splittede tupper. Skal også gi lett hold, redusere frizz og tilføre ekstra glans.