De 15 skjønneste nettbutikkene

Finnes ikke favorittparfymen din i Norge, har du for liten tid til å shoppe, eller elsker du rett og slett å få gaver i posten? Sjekk ut de beste skjønnhetsbutikkene på nettet!

font-fam... © costume.no
1 / 15

font-fam...

Love Lula håndplukker fine og rene produkter som er naturlige og organiske. Vi snakker hudpleie, kroppsprodukter, sminke, hårpleie og babyprodukter.

www.lovelula.com

© costume.no
2 / 15

Produktene hos Beautyhabit Modern Lux Apothecary er håndplukket og kjent for sin kvalitet samt de fineste essenser og råmaterialer.

www.beautyhabit.com

© costume.no
3 / 15

Velg mellom over 10.000 produkter fra hundrevis av velkjente skjønnhetsmerker. Her snakker vi luksus- og spaprodukter, kjente merkevarer, naturlige og økologiske produkter.

www.feelunique.com

© costume.no
4 / 15

Gimle Parfymeri er et av Norges eldste og mest eksklusive parfymerier. Vegg i vegg ligger Norges første økologiske parfymeri - Gimle Økologiske Parfymeri. Sammen har de en nettside der du kan fråtse i deilige produkter.

www.parfymeri.no

© costume.no
5 / 15

Hvis det ikke er organisk, så selges det ikke her. Hos Saffron Rouge er alle produkter sertifisert organisk, og de er uten silikon, fargestoffer, konserveringsmidler og kunstige tilsetninger. Ingen av produktene er testet på dyr.

www.saffronrouge.com

© costume.no
6 / 15

Hos Cheap Smells kan du finne kvalitetsprodukter - parfyme, hudpleie, hårpleie og sminke - til gode priser. Du har 30 dagers returrett hvis du ikke er fornøyd.

www.cheapsmells.com

© costume.no
7 / 15

Heaven Scent er en norsk konseptbutikk som spesialiserer seg på eksklusiv parfyme og hudpleie til han og henne, samt duft til hjemmet.

www.store.heavenscent.no

© costume.no
8 / 15

Look Fantastic er en godt etablert skjønnhetsside som tilbyr utallige merker og tilbud innen hud-, kropp- og hårpleie, samt sminke, skjønnhetsredskaper og dufter.

www.lookfantastic.com

© costume.no
9 / 15

Makeup Mekka fokuserer på mineralsminke, vanlig sminke og sminkerelaterte produkter. De tilbyr kjente og trendy produkter, gratis levering og 30 dagers returrett.

www.makeupmekka.no

© costume.no
10 / 15

Lucky Scent spesialiserer seg på parfymer, dufter og lys. Det er stor fokus på kropp og velvære, men nylig har de også beveget seg mot hudpleie.

www.luckyscent.com

© costume.no
11 / 15

Har du ikke tid til å kjøpe skjønnhetsfavorittene i butikk hos Esthetique, kan du med noen få tastetrykk skaffe deg dem på nett.

www.esthetique.no/nettbutikk

© costume.no
12 / 15

Gode priser, mange spesialtilbud, utallige merkenavn og gratis levering til hele verden hos StrawberryNET.

www.strawberrynet.com

© costume.no
13 / 15

Kosmetikk på nettet! Her kan du kaste deg over merker som Gló Minerals, Smashbox, Barry M, Eos, Jonathan, Rosebud, Bare Minerals og Pukka.

www.coverbrands.no

© costume.no
14 / 15

Parfymeshop.no tilbyr mange spennende produkter innen parfyme, skjønnhet og velvære til svært gode priser.

www.parfymeshop.no

© costume.no
15 / 15

Blivakker.no satser på de beste og mest kjente produktene innen hår- og hudpleie, sminke og parfyme. Du kan også kjøpe tannpleie, håraccessoirer og neglelakk.

www.blivakker.no

Mer om Skjønnhetsnyheter? Motta Costumes nyhetsbrev